LUDA NBA NOĆ: Braća Lopez u glavnim ulogama, jedan se pesničio, drugi dao koš za pobedu! Baksi usrećili Jokića i Denver! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/NBA Conference

NEVEROVATNO

LUDA NBA NOĆ: Braća Lopez u glavnim ulogama, jedan se pesničio, drugi dao koš za pobedu! Baksi usrećili Jokića i Denver! (VIDEO)

Zaista ne znamo odakle pre da počnemo sa pisanjem izveštaja o onome što se događalo u noći između utorka i srede u najjačoj ligi na svetu
Objavljeno: 08:41h

Srpski košarkaši nisu igrali u noći između utorka i srede, a glavne zvezde u NBA ligi u prethodnoj noći bili su braća Bruk i Robin Lopez. Jedan zbog košarke, a drugi zbog tuče.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bruk Lopez doneo je pobedu Bruklinu pogotkom u poslednjoj sekundi protiv Detroita 98:96, dok se na drugoj strani SAD njegov brat pesničio sa igračima Toronta.

- Lopez blizanci su samo radili ono što rade. On je radio njegov "prljavi" posao, a ja sam igrao pravu košarku - poručio je Bruk Lopez posle meča na kome je postigao 29 poena.

Imao je i pomoć od Leverta sa 15, dok su na drugoj strani najefikasniji bili Heris sa 24 poena i Smit sa 16. Naš Boban Marjanović je presedeo celu utakmicu na klupi.

Sa druge strane njegov brat Robin se posle jednog duela pod košem zakačio sa Seržom Ibakom, pohvatali su se za vratove i pokušali da "nabodu" pesnicom jedan drugog, ali su na svu sreću obojica promašili, dok su ostali igrači i sudije pokušavali da ih razdvoje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.