MIROTIĆ BESAN NA SEBE: Osećam se loše!
Nikola Mirotić u duelu sa Elijem Endiajom, Foto: PETRAS MALUKAS / AFP / Profimedia

NIJE SE PROSLAVIO

MIROTIĆ BESAN NA SEBE: Osećam se loše!

Od Nikole Mirotića dosta se očekivalo na ovom meču, ali je španski reprezentativac potpuno podbacio i utakmicu završio sa svega tri poena i to u poslednjoj četvrtini

Objavljeno:

Košarkaši Barselone nisu opravdali ulogu favorita i plasirali se u finale F4 Evrolige u Kaunasu.

Izabranici Šarunasa Jasikevičijusa izgubili su od najvećeg rivala Real Madrida rezultatom 78:66.

Od Nikole Mirotića dosta se očekivalo na ovom meču, ali je španski reprezentativac potpuno podbacio i utakmicu završio sa svega tri poena i to u poslednjoj četvrtini.

On nije krio nezadovoljstvo svojom partijom ispod svakog proseka.

Nisu uspeli... Košarkaši Barselone
Nisu uspeli... Košarkaši Barselonefoto: EPA/TOMS KALNINS

- Prvo, čestitam Realu na sjajnoj utakmici, posebno u drugom poluvremenu. Zasluženo su pobedili. Veoma je teško sad izvlačiti zaključke, ali snosim veliku odgovornost za ovaj meč. Nisam imao dobru utakmicu, nisam bio na nivou koji se od mene očekivao i nisam mogao da pomognem timu. Iz tog razloga se osećam veoma loše - rekao je Mirotić, a potom i dodao:

- Želim da kažem našim navijačima da mi je žao i hvala im što su izašli i podržali nas. Bili su uz nas, kao i uvek. Ovaj poraz boli mnogo jer je to bila još jedna propuštena prilika. Čovek pomisli da neće biti mnogo više prilika, znamo koliko je teško doći do Fajnal fora. Ovo je veoma težak dan - zaključio je on.

Barselona će se u nedelju od 16 časova sastati sa Monakom u borbi za treće mesto, dok će Real Madrid o 19 časova igrati protiv Olimpijakosa za zvanje najboljeg tima u Evropi.

00:13

Grobari krenuli da navijaju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.