Jokićeva nikad gora utakmica, Kazinsov debi je bio noćna mora! Voriorsi i Kavsi za četvrtinu rešavaju posao! (VIDEO)
Foto: Profimedia

više se gledali trejdovi

Jokićeva nikad gora utakmica, Kazinsov debi je bio noćna mora! Voriorsi i Kavsi za četvrtinu rešavaju posao! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je baš slabo odigrao protiv Sakramenta
Objavljeno: 08:57h

Golden Stejt je rutinski odradio posao protiv Klipersa 123:113 zahvaljujući fantastično odigranoj trećoj četvrtini Karija i Durenta koji su zajedno u tom periodu pogodili 8 trojki od 9 ukupno koliko je dao njihov tim.

MVP prošle sezone je ubacio 17 od svojih 35 poena na ovom meču u toj trećoj deonici, a ništa slabiji nije bio ni Durentula sa 15 poena u tom delu meča od ukupno 25. Klej Tompson je dodao 18 koševa.

Na suprotnoj strani nisu imali šta da traže protiv vicešampiona, iako su Rivers i Kroford postigli po 19 poena, a Džordan 17. Nedostajao im je Kris Pol, a podbacili su Grifin i Ridik koji su dali po 12 koševa.

Mnogo se pričalo o susretu Klivlenda i Njujorka, pre svega zbog mogućeg trejda Karmela Entonija u redove šampiona, ali to se nije dogodilo, a u međuvremenu Kavalirsi su slavili 119:104 uz 48. tripl-dabl u karijeri Lebrona Džejmsa.

"Kralj" je postigao 18 poena, imao 13 skokova i proizveo 15 efektivnih dodavanja za saigrače, pre svih Kajrija Irvinga koji je bio najefikasniji sa 23 koša, dok je Korver ubacio 20. Kod Niksa Li 25 poena i Entoni 20.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.