Jokićeva nikad gora utakmica, Kazinsov debi je bio noćna mora! Voriorsi i Kavsi za četvrtinu rešavaju posao! (VIDEO)
Foto: Profimedia

više se gledali trejdovi

Jokićeva nikad gora utakmica, Kazinsov debi je bio noćna mora! Voriorsi i Kavsi za četvrtinu rešavaju posao! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je baš slabo odigrao protiv Sakramenta
Objavljeno: 08:57h

Konačno se nastavila NBA liga posle Ol star pauze, ali čini se da su ljubitelji mnogo više pratili dešavanja na transfer pijaci i ko će biti trejdovan u poslednji čas, nego što su gledali mečeve, a bilo je zanimljivih susreta i rezultata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srbija, ali i navijači Denvera nisu navikli da vide ovako slabog Nikolu Jokića kome očigledno nije prijala pauza, jer je u porazu Nagetsa od Sakramenta 116:100 postigao samo 4 poena.

Srpski reprezentativac je na parketu proveo 26 minuta i uz četiri poena sakupio 10 uhvaćenih lopti i dve asistencije, a nije uspeo da zaustavi igrača iz senke koji je odlučio meč - Vilija Koli-Stajna koji je ubacio rekord karijere 29 poena.

Očigledno su se Kingsi brzo navikli na odlazak prve zvezde tima Demarkusa Kazinsa, o čijem debiju nešto kasnije, pa su odigrali odlično protiv "grumenja" koje je imalo tek dva koliko-toliko raspoložena igrača - Herisa sa 23 poena i Čendlera sa 18 uz 16 koševa Bartona.

Ipak na drugoj strani uz Koli-Stajna odličan je bio novajlija Badi Hild sa 16, po 15 su dali Evans i Kolison i 12 Labizije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.