SRBI ĆE POLUDETI OD SREĆE! Neverovatan razlog stoji iza Jokićevog rekorda karijere! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/NBA TOP VIDEOS JR

HIT NAD HITOVIMA!

SRBI ĆE POLUDETI OD SREĆE! Neverovatan razlog stoji iza Jokićevog rekorda karijere! (VIDEO)

Dečko je jednostavno toliko duhovit, a nimalo se ne trudi... Nova izjava posle rekorda karijere kupiće i najveće hejtere među našim narodom
Objavljeno: 10:36h

- On je poseban igrač, video sam to još u ranoj fazi prošle sezone. Teško ga je čuvati, ne znam kako iko može da ga čuva. Nikola čini sve saigrače boljima, sa njime nam je napad deset puta efektniji - poručio je Artur.

ISTORIJA ISPISANA! O prethodnoj noći u NBA ligi pričaće se generacijama! (VIDEO)

Ni trener Denvera Majk Meloun nije štedeo reči hvale.

- Medison Skver Garden je posebno mesto. To što je Nikola imao ovakve brojke pred publikom u Gardenu samo znači da će legenda o njemu nastaviti da raste. Kada to uradiš ovde, onda si zacementirao svoje mesto kao pravi igrač u NBA ligi - zaključio je Meloun.

Međutim, najinteresantniji od svega je Nikolin odgovor na pitanje otkud ovakva partija baš u Medison Skver Gardenu, hramu košarke.

- Bio sam u srpskom restoranu veče pre utakmice i jeo sam mnogo dobre hrane. Možda je to razlog... Pobeda je važna posle teškog poraza u Atlanti, ali za nas nema lake utakmice. Svaki trijumf je važan. Moramo mnogo da radimo na svako meču - istakao je novinarima u svlačionici...

BONUS VIDEO: Grobari prave šou iza klupe Crvene zvezde!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.