RADULJICA JE ŠESTI BIVŠI IGRAČ PARTIZANA KOG JE ČOVIĆ DOVEO U ZVEZDU: Koji je bio najveći pogodak?
Foto: Dado Đilas, Starsport

procenite sami

RADULJICA JE ŠESTI BIVŠI IGRAČ PARTIZANA KOG JE ČOVIĆ DOVEO U ZVEZDU: Koji je bio najveći pogodak?

U prošlosti je bilo mnogo ovakvih preleta u košarci, čak i direktnih, iz jednog večitog rivala u drugog, ali u poslednje vreme se ovaj animozitet toliko razbuktao da je, čini se povremeno, nadmašio i fudbalski

Objavljeno: 15:01h

Velika vest za domaću košarkašku javnost je bio dolazak Miroslava Raduljice u Crvenu zvezdu.

Na snazi dobija zbog činjenice da je u pitanju bivši reprezentativac Srbije, ali još više - bivši igrač Partizana. U prošlosti je bilo mnogo ovakvih preleta u košarci, čak i direktnih, iz jednog večitog rivala u drugog, ali u poslednje vreme se ovaj rivalitet toliko razbuktao da je, čini se povremeno, nadmašio i fudbalski.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Miroslav Raduljica
foto: Dado Đilas

Najbolja potvrda je saopštenje navijača Zvezde kojim su objasnili da su sa klubom sa Malog Kalemegdana postigli dogovor da Raduljica bude poslednji srpski igrač koji bi došao u Zvezdu a da je igrao za Partizan.

Mnogo je bilo ovakvih slučajeva, u oba smera, u prošlosti, ali sad ćemo pogledati samo one otkako je Nebojša Čović na čelu Zvezde.

Nebojša Čović
foto: Starsport©

Miroslav Raduljica je šesti bivši igrač Partizana koji dolazi u Crvenu zvezdu od ulaska Nebojše Čovića u klub 2011. godine. Prethodno su to bili Raško Katić (pre toga već bio u Zvezdi), Ivan Radenović, Terens Kinzi, Kori Volden i Džejms Gist.

1 / 4 Foto: Starsport©

A ukupno oko 40 igrača je nosilo dres oba večita rivala kroz istoriju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.