NOVA DETONACIJA NA MALOM KALEMGDANU: Raduljica u Zvezdi! (FOTO)
Miroslav Raduljica, Foto: Emilija Jovanović

PRED SAM POČETAK SEZONE!

NOVA DETONACIJA NA MALOM KALEMGDANU: Raduljica u Zvezdi! (FOTO)

Iskusni košarkaš poslednjih nešto manje od godinu dana nije imao klub

Objavljeno: 15:49h

Košarkaški potresi u Crvenoj zvezdi u kasne sate, a pred sam početak nove sezone. Crveno-beli odlučili su da odreaguju posle šokantnog poraza u Nikoziji od Olimpijakosa koji ih je dobio sa skoro 40 poena razlike i da dodatno očvrsnu svoj roster, kako se slične stvari ne bi ponavljale.

Pik je bio bačen na dugogodišnjeg reprezentativca Srbije, Miroslava Raduljicu, koji je poslednje košarkaške godine uglavnom provodio po ekipama u kineskom i južnokorejskom šampionatu.

Od 2017. godine, Raduljica boravi isključivo na Dalekom Istoku, gde je nosio dres Đangsu Dragonsa pune tri godine, potom se preselio u Žeđijang Lajonse, a na posletku je uledio pomenuti transfer u KBL u Gojang Orionse, a poslednjih nešto manje od godinu dana nema klub.

Prethodno je u karijeri stekao i NBA iskustvo nastupajući za Minesota Timbervulvse i Milvoki Bakse, u Kini je nastupao još za Šandong Lajonse, a u Evropi za Partizan, Panatinaikos, Efes Pilsen, Albu iz Berlina, Azovmaš, Borac iz Čačka, dok je u seniore krenuo iz FMP-a.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.