GOSPODIN ČOVEK! Cela Amerika priča o Jokićevoj dominaciji, a on je skromniji nego ikad! (VIDEO)
Foto: Fonet

KIDAČ!

GOSPODIN ČOVEK! Cela Amerika priča o Jokićevoj dominaciji, a on je skromniji nego ikad! (VIDEO)

- Timska je ovo bila pobeda, nadam se da ćemo nastaviti ovako. Ko god da je dodirnuo loptu, hteo je da je doda nekome
Objavljeno: 17:17h

- Ovoga puta smo dobro odigrali odbranu, naročito u trećoj četvrtini, kada smo primili 22 poena. A kada imate utakmicu sa više od 30 asistencija, onda mora da se desi nešto dobro. Svi su igrali dobro, lopta je letela na sve strane, svi su bili voljni za nadigravanje. U prvoj četvrtini smo dali maltene 40 poena iz reketa. Ma, znate... Kada se dodajete, kada lopta kruži, kada imate to dodatno dodavanje za lak poen, pa, to i jeste lepota košarke!

- Timska je ovo bila pobeda, nadam se da ćemo nastaviti ovako. Ko god da je dodirnuo loptu, hteo je da je doda nekome. I, to je sjajan osećaj. Prosto se oseća da se uigravamo. Svaka utakmica je priča za sebe, ali u poslednje dve smo pružili najbolje ovosezonske partije. Na nama je da tako i nastavimo. Naša snaga je upravo u tome da lopta leti na sve strane kada smo u napadu. To je jako veliki izazov za odbranu, jer ne zna šta sledi - rekao je Jokić.

- Zapravo, mnogo mojih poena na ovom meču sa Orladnom su bila najobičnija polaganja. Ja se, prosto, otvorim i saigrači me, eto, nađu. Stvarno sam im zahvalan na tome - zaključio je Nikola Jokić.

BONUS VIDEO: Igrali smo stoni tenis sa Karakaševićem, a on je koristio samo slabu ruku

(Espreso.co.rs/Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.