POPUT DŽERARDA: Lampard se oprostio od Njujorka, da li sledi povratak u Čelsi? (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

ČEKAJU GA RAŠIRENIH RUKU

POPUT DŽERARDA: Lampard se oprostio od Njujorka, da li sledi povratak u Čelsi? (FOTO) (VIDEO)

Ostaje pitanje da li će reagovati Antonio Konte i Roman Abramovič, te mu ponuditi da završi karijeru u klubu kom je dao sve
Objavljeno: 21:18h

- Kako moje vreme u Njujorku polako ističe, želim da se zahvalim svim divnim ljudima koji su bili oko mene u poslednje dve godine. Bilo je zadovoljstvo igrati sa takvim saigračima. Sjajni navijači su mi pružili dosta podrške. Svi oni koji rade "iza scene" u Sitiju učinili su da sve ide tako glatko i jako sam zahvalan što sam imao prilike da igram za tako sjajan tim u neverovatnom gradu. Odlazim sa mnogo lepih uspomena, a odluku o nastavku karijere ću saopštiti uskoro - napisao je Lampard.

Popularni Frenki je u Čelsiju ostavio najdublji trag odigravši 648 utakmica, uz 211 golova i 13 trofeja, od kojih je najbitniji onaj iz 2012. godine u Ligi šampiona.

Navijači ga odavno pozivaju da se vrati na "Stamford bridž" kako bi završio karijeru, ali će se verovatno okrenuti trenerskom poslu.

Lampard je ponikao u Vest Hemu, a u karijeri je pored "Plavaca" igrao za Mančester siti i Njujork. Treba pomenuti i kratku epizodu u Svonsiju u sezoni 1995/96.

(A. B.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.