Novače, sram te bilo: Ovakav tvoj pad je uvreda za sve Srbe! (FOTO)
Foto: Fonet

Tako je!

Novače, sram te bilo: Ovakav tvoj pad je uvreda za sve Srbe! (FOTO)

Fantastičan blog napisan kao odgovor na mnoge kritike na račun sada već drugog tenisera sveta
Objavljeno: 10:18h

Novak Đoković je po prvi put u dugo, duuuugo vremena postao drugi teniser sveta!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A, naravno, mnogi su to iskoristili kako bi ga na sva usta napljuvali, napali, rekli da je ovo ili ono, dok su retki bili ljudi koji su želeli da ga odbrane, iz onih pravih razloga!

Dotični gospodin Nenad Uskoković uradio je nešto najbliže apologetici dojučerašnjeg svetskog broja jedan... "Pismo" iliti blog prenosimo u celosti!

ZAŠTO JE DOBRO ŠTO NOLE VIŠE NEĆE BITI BROJ 1: I zašto svi treba da mu se skinemo s grbače (FOTO)

- Prema pouzdanim informacijama pre dve večeri u Hejliju, državi Ajdaho, SAD, tamošnji komšiluk je prijavio remećenje javnog reda i mira, pošto je njihov sused na sav glas doživeo seriju orgazama gledajući prenos teniskog turnira u Parizu.

Incident je ubrzo izglađen jer se ispostavilo da je reč o bivšem švedskom teniseru Matsu Vilanderu koji nije uspeo da kanališe svoje “emocije”, dok je gledao meč između Novaka Đokovića i Marina Čilića. Na koji način je Vilander pristao da nadoknadi svojim komšijama pretrpljeni stres nije do kraja poznato.

Za Vilandera ovakvo ponašanje nije čudno, niti iznenađujuće znajući koliko ga je frustrirala višegodišnja dominacija Novaka Đokovića, koju često nije ni pokušavao da prikrije. Ono što ostavlja poprilično neprijatan utisak, iako ni to ne čudi previše, jeste neskriveno likovanje dela domaće javnosti i medija jer je Novak od juče drugi teniser sveta.

Mislim jasno je da Srbi imaju toliko velikana svetskog sporta pa im je ovaj Đokovićev pad došao kao uvreda i nešto ispod nivoa na kom su navikli da funkcionišu. Obzirom da smo neprikosnoveni šampioni u fudbalu, rukometu, košarci, odbojci i mnogim drugim sportovima razumljivo je da nas je Novak, ovom prilikom, obrukao i da mu ovaj postupak nikada neće biti oprošten.Ima tu još razloga naravno, jer je krst zamenio amajlijom, jer ne plaća porez u Srbiji, a svi smo od usta odvajali ne bi li on postao neko i nešto u životu.

I sada nam ovako vraća.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.