Sa Marakane kažu da je ovo Zvezdin najveći talenat, a za navijače stiže još dobrih vesti! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Veliki optimizam!

Sa Marakane kažu da je ovo Zvezdin najveći talenat, a za navijače stiže još dobrih vesti! (VIDEO) (FOTO)

Sportski direktor Crvene zvezde je pored ovoga uveren i u to da će Vijeira i Petković potpisati nove ugovore
Objavljeno:

- Imamo dobru decu i verujemo u njih. Sistem takmičenja je takav da ne smemo da se opuštamo i oslanjamo na mlade koliko bismo voleli, već prošle sezone bi pojedinci dobili zavidnu minutažu u prtvom timu da nisu deljeni bodovi.

Kada je upitan da prokomentariše igru Luke Adžića, unuka Šabana Šaulića, koji je upisao prvi nastup za seniorski tim, on je imao da kaže samo jedno.

- Reč je o najvećem talentu u Srbiji 1998. godište. Prija mu svaka pozicija u ofanzivnom delu veznog reda. Ništa nije izgubio kada je povredio koleno. Mnogo očekujemo od njega, a tu je još mnogo dečaka: Ilić, Račić, Romanić, Nikolić- istakao je Raosavljević.

Na dnevni red je došlo i ono što najviše pribojava sve Delije! Da li će Ugo Vijeira ipak produžiti ugovor, ili će se obistiniti najgore najave?

I NJEGA SU UGAZILI OD BATINA: Bivši bokserski šampion bio sa šefom mafije kad ga je ekipa Saleta Mutavog brutalno pretukla?! (VIDEO)

- Ugo hoće da produži ugovor, tako je rekao u razgovoru sa mnom, trenerom i generalnim direktorom... Potrebno je da se definišu uslovi. Odličan je igrač, kvalitetan i iskusan špic, naša želja je da ostane.

foto: AP

Da li je Vijeira nezadovoljan statusom drugog špica?

Zvezda ima dva izuzetno važna obaveštenja za Delije pred utakmicu sa Špancima!

- Nije Ugo drugi špic. Ko će igrati zavisi i od protivnika, forme napadača. Nemamo prvog, drugog ili trećeg centarfora, svi su ravnopravni - jasan je sportski direktor.

A što se tiče Marka Petkovića?

- Verujem i njemu na reč kao dobrom čoveku, očekujem da produži ugovor sa Crvenom zvezdom!

(Espreso.co.rs/Žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.