MURINJA ZATEKLO PITANJE O PSU: Portugalac nije znao odgovor, a njegova faca je nasmejala ceo fudbalski svet!
Foto: EPA/Matt Dunham

Svašta

MURINJA ZATEKLO PITANJE O PSU: Portugalac nije znao odgovor, a njegova faca je nasmejala ceo fudbalski svet!

Portugalc se okrenuo ka čoveku koji je vodio pres konferenciju, a on mu je samo poručio da je sve ok i da ne treba uopšte davati odgovor

Objavljeno:

Totenhem je pre nekoliko dana objavio da su dobili novog sponzora, te da je reč o kompaniji "Dulux" koja se bavi proizvodnjom i prodajom boja za farbanje i slično.

Londonski klub našao se na meti ismejavanja fanova na društvenim mrežama nakon što su objavili ovaj sponzorski dogovor, jer su mnogi poručili da prvo trebaju ofarbati praznu kabinu za trofeje koja se nalazi na stadionu ovog kluba.

No, nije se zaustavilo na tome jer smo videli neverovatnu konfuziju na pres konferenciji Žoze Murinja. Jedan od navijača pitao je Murinja šta misli o novom sponzoru, ali na veoma zanimljiv način.

On je prvo rekao da je poznato da Portugalac jako voli pse, a onda ga je pitao šta misli o novom sponzoru Totenhema kompaniji "Dulux" na čijem logu se nalazi upravo pas.

Međutim, Murinju uopšte nije bilo jasno zbog čega mu je postavio takvo pitanje, te se na njegovom licu videlo da nema pojma o čemu ovaj novinar priča.

Portugalc se okrenuo ka čoveku koji je vodio pres konferenciju, a on mu je samo poručio da je sve ok i da ne treba uopšte davati odgovor.

Međutim, nije dugo trebalo da Murinjov zbunjen izraz lica postane hit na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.