MURINJOVA NAJGORA SEZONA U KARIJERI: Solskjer mu se osvetio za oktobarski debakl, pa se posvađali oko Sona!
Foto: Printscreen/Twitter

nema ljubavi

MURINJOVA NAJGORA SEZONA U KARIJERI: Solskjer mu se osvetio za oktobarski debakl, pa se posvađali oko Sona!

Nikada ranije mu se nije desilo da ima toliko izgubljenih mečeva, a do kraja Premijeršipa ima još sedam kola

Objavljeno:

Ekipa Totenhema poražena je danas na svom terenu od Mančester junajteda sa 3:1, u derbiju 31. kola Premijer lige. I to sedmi put nakon što su vodili na poluvremenu.

Novi je to udarac za tim Žozea Murinja koji se bori za plasman u Ligu šampiona, a "Pevci" su iz kola u kolo sve dalje od borbe za mesto među četiri najbolje ekipe.

Poraz od "Crvenih đavola" je londonskom timu ukupno 10. ove sezone, a interesantno je da je ovo prva sezona u kojoj je kao menadžer Murinjo doživeo 10 poraza u nekom nacionalnom šampionatu.

Nikada ranije mu se nije desilo da ima toliko izgubljenih mečeva, a do kraja Premijeršipa ima još sedam kola.

Žoze Murinjo
foto: EPA/Matthew Childs

Samo je u Čelsiju u sezoni 2015/2016 imao devet poraza koji su ga na kraju koštali otkaza, jer ih je pretrpeo u samo 16 utakmica.

Navijači Spursa sve glasnije traže odlazak Murinja, ali to bi klub skupo koštalo, a cifra za otkaz je navodno oko 30 miliona funti.

Portugalac je doveden da bi konačno doneo trofej klubu jer iako nije imao uspešnu avanturu u Mančesteru, osvojio je Liga kup, kao i Ligu Evrope 2016/17.

Posle meča je došao u sukob sa sadašnjim menadžerom bivšeg kluba. Ole Gunar Solskjer je optužio napadača domaćih Sona za simuliranje faula zbog koga je poništen gol Junajteda u 31. minutu.

- Ako bi moj sin ostao tako dole da leži tri minuta, a da mu treba 10 drugova da ga podignu, na kraju ne bi dobio hranu. Bila je to očigledna greška sudije koji je prevaren - rekao je Solskjer.

Murinjo mu je žestoko odgovorio i stao u zaštitu svog igrača.

- Son ima dosta sreće, jer je njegov otac mnogo bolja osoba od Olea. Otac uvek mora da hrani decu, bez obzira na to šta su uradili. Ako morate da kradete da bi oni jeli, onda kradete. Rekao sam Oleu šta mislim o njegovim komentarima - rekao je Murinjo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.