Albert Nađ otvorio dušu: Ja nisam ni nasilnik ni silovatelj,  bivša supruga me je varala sa klupskim kolegom! (FOTO)
Foto: Printskrin / Tv Pink

uživo!

Albert Nađ otvorio dušu: Ja nisam ni nasilnik ni silovatelj, bivša supruga me je varala sa klupskim kolegom! (FOTO)

Nekada poznati fudbaler Partizana, odgovorio je na optužbe bivše supruge koja je nedavno iznela tvrdnje da ju je tukao i maltretirao dok su bili u braku
Objavljeno: 22:42h

Nađ se razveo 2013. godine i trebalo je da plaća alimentaciju, ali nije dva meseca. Na pitanje da li je išao u policiju zbog prijave zbog napada ili nešto drugo, Nađ je rekao:

– Ja sam bio u policiji da dam izjavu, ali zbog alimentacije. Krivična prijava zbog koje sam se javio Opštinskom sudu je zbog alimentacije.

- Sticajem okolnosti, 2015. godine mi se rodila ćerka, a meni se u tom periodu desila povreda ahilove tetive. Do tada sam ih svaki dan vozio u školu, a kada sam prestao da ih opslužujem prestaje svaki kontakt sa mnom. Prijavio sam sina jer sam mislio da će da se trgne. On me je opsovao. Rekao sam mu da nisam u istoj finansijkoj situaciji kao nekad. Sada se viđam samo sa srednjim sinom. On ima strah jer živi sa majkom i sa njenom porodicom gde je pod stalnim pritiskom – kaže Nađ.

Nađ je govorio i o prevari svoje žene.

– Istina je da sam tražio utvrđivanje očinstva za ćerku. Saznao sam da moja supruga ima intimne odnose sa mojim klupskim kolegom. Od 2010. godine mi ne živimo zajedno.

foto: Printskrin / Tv Pink

Nađ je rekao da je, dok je bio sportski direktor Partizana, imao platu 5.000 evra.

- Sada sam nezaposlen i na birou sam.

Bivši fudbaler se osvrnuo na veoma teške trenutke u svom životu.

- Bio sam budala, voleo sam je, bila mi je centar sveta. Optuživala je mog ujaka, a na dan sahrane došla je da ljubi leš mog ujaka.

- I nisam tukao svoju ženu u trudnoći. Nisam je tukao nikada. Sin me je prijavio jer njime manipulišu, rekao je Nađ i dodao:

- Zbog dece nisam hteo da prijavim svoju suprugu koja mi je slala užasne poruke, rekao je bivši fudbaler.

foto: Printskrin / Tv Pink

(Espreso.co.rs / Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.