Nikolić pred Kup u dve reči rekao šta misli o vežbanju penala i psihologiji!
Foto: Fonet

Malo i o derbiju

Nikolić pred Kup u dve reči rekao šta misli o vežbanju penala i psihologiji!

Trener Partizana osvrnuo se i na prethodni večiti derbi
Objavljeno:

On je kazao da ne želi da Partizan bude iznenađenje u ovoj fazi takmičenje.

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Uvek u ovim kolima se desi neko iznenađenje. Ne bih da Partizan bude iznenađenje, ne smemo to sebi da dozvolimo. Protivnik je više nego kvalitetan, pogotovo u ovoj fazi u kupu. Očekujem podršku sa tribina. To je potrebno igračima. Nadam se da će publika prepoznati borbenost, odnos prema dresu, pa i ponekad kvalitet - rekao je Nikolić.

On je kazao da će jedine promene u timu u odnosu na onaj koji je u subotu pobedio Crvenu zvezdu u derbiju biti "prinudne". Novinari su pitali Nikolića o derbiju, a on je rekao da je već zaboravio tu utakmicu u takmičarskom smislu, ali je priznao da je atmosfera bolja.

foto: Fonet

- Lepše je utoliko što smo sebi popravili ambijent i atmosferu u kojoj živimo i radimo. Dobili smo novu energiju za igrače. Ali, mi smo i dalje na deobi četvrtog mesta, a vodeći timovi nam beže šest i sedam bodova. Ispred nas je mnogo velikog rada i truda da podignemo Partizan na nivo na kome treba da bude. Nikakve crte ne bismo smeli da povlačimo, to bi bilo pogubno za nas i nećemo to sebi dozvoliti - rekao je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.