Nikolić pred Kup u dve reči rekao šta misli o vežbanju penala i psihologiji!
Foto: Fonet

Malo i o derbiju

Nikolić pred Kup u dve reči rekao šta misli o vežbanju penala i psihologiji!

Trener Partizana osvrnuo se i na prethodni večiti derbi
Objavljeno:

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da "maksimalno ozbiljno" pristupa Kupu i da njegovi fudbaleri moraju tako da pristupe utakmici s Napretkom u šesnaestini finala najmasovnijeg takmičenja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Govorio sam i ranije da ovo takmičenje jako mnogo cenim, iako mnogi žele da potcene njegov značaj. Ja mislim da je važno i tako mu pristupamo. Drugi razlog što treba da budemo ozbiljni jeste to što smo na žrebu dobili apsolutno najtežeg protivnika, Napredak iz Kruševca. Tim koji je umeo da bude jako neprijatan za Partizan u nekom prethodnom periodu - rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

foto: Marina Lopičić

- Iskusan tim, Nikola Petrović, Jovan Markoski, Bratislav Punoševac i dalje. Imaju iskustvo i kvalitet i mlade igrače. Organizovan je to klub za ove naše srpske prilike. Očekuje nas jako neprijanta utakmica u zgusnutom rasporedu. Od velike važnosti je da sav svoj fokus posvetimo toj utakmici. Imali smo jedan trening i analizu, a danas i drugu i uradićemo sve da u skraćenom ciklusu pripremimo utakmicu kako zaslužuje - rekao je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.