Izjava bivšeg selektora zatresla Srbiju: Terzić je kancer našeg fudbala!
Foto: Marina Lopicic

Teške reči!

Izjava bivšeg selektora zatresla Srbiju: Terzić je kancer našeg fudbala!

"Njegova privatna menadžerska gerila prodaje našu decu kao belo roblje", istakla je legenda srpskog fudbala
Objavljeno:
foto: Dado Đilas

- Motiv i želja su ogromni, o znanju i energiji neću ni da pričam, jer ovde su momci koji su u svom uzrastu već priredili nezaboravne, istorijske trenutke za naš fudbal. Igrači koji su bili evropski i svetski prvaci. Vreme i naše strpljenje moraju biti njihovi saveznici, a ja sam uveren da će oni na terenu da učine sve kako bi opravdali kvalitet koji imaju - rekao je Petković.

Sva pažnja fudbalske javnosti usmerena je ka A reprezentaciji, pogotovo posle neuspeha klubova u kvalifikacijama za evropske kupove. Iz domaće lige poziv u A tim dobio je samo Aleksandar Katai.

- Kada ste pomenuli Kataija, pročitao sam izjavu jednog generalnog direktora i ostao šokiran. Čovek koji je već sahranio jedan klub i koji svojom bahatošću godinama u fudbalu sve podređuje samo svom džepu i interesu, žali što reprezentacija nije poligon za prodaju igrača?! Zbog njega i njegove privatne menadžerske gerile koja godinama naše mlade igrače prodaje kao belo roblje, srpski fudbal trpi nesagledivu štetа - rekao je Petković.

On je kazao da je "taj funkcioner na sva usta" prvo obećavao Ligu šampiona, a zatim i Ligu Evropе.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.