Izjava bivšeg selektora zatresla Srbiju: Terzić je kancer našeg fudbala!
Foto: Marina Lopicic

Teške reči!

Izjava bivšeg selektora zatresla Srbiju: Terzić je kancer našeg fudbala!

"Njegova privatna menadžerska gerila prodaje našu decu kao belo roblje", istakla je legenda srpskog fudbala
Objavljeno:

Legendarni srpski fudbaler i trener Ilija Petković rekao je da ga raduje atmosfera u A reprezentaciji Srbije i izrazio nadu da će u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ostvariti dobar rezultat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ono što me raduje jeste ambijent koji vidim. Sve strukture u Savezu učinile su da selektor Muslin i saradnici, naravno i igrači, imaju podršku na ovom novom putu. A ona je, rekao bih, preduslov za dobar rezultat. Mislim da će narod sve to da prepozna i bude uz svoju reprezentaciju Irske na stadionu 'Rajko Mitić - rekao je Petković.

On je kazao da reprezentacija ima kvalitet u svim segmentima i ocenio da rezultat neće izostati ukoliko bude podrške javnosti.

"Muslin i saradnici znaju šta rade, atmosfera u reprezentaciji je odlična, a mogao sam da se uverim u njihovu ogromnu posvećenost i odgovornost koju nose. Imamo kvalitet u svim segmentima, uz podršku javnosti, ja vidim samo dobre stvari u budućnosti", rekao je Petković.

On se osvrnuo i na reprezentaciju Srbije za igrače do 21 godine koju danas u Vičenci od 18.30 očekuje utakmica sedmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine u Poljskoj.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.