Bjekoviću se slegli utisci posle ispadanja Partizana iz Evrope: Od neznanja mi se želudac okreće! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Bjekoviću se slegli utisci posle ispadanja Partizana iz Evrope: Od neznanja mi se želudac okreće! (FOTO)

Da se on pita, odnosno da je u ovom trenutku predsednik, navodi da bi trenera i sportskog direktora već sada smeni
Objavljeno:

- Posavetovao sam ih skoro, nisu me poslušali. Doveli su pet "bombi" u januaru... Zbog čega u junu još 10? Igrač dođe u svlačionicu, hvali se primanjima a ne igra u kvalifikacijama - objašnjava Bjeković.

Što se tiče skupštine misli da će biti pre septembra, a na nedavnu izjavu Miloša Vazure da Evropa nije prioritet kaže da svake godine crno-beli moraju da se bore za titulu kup i naravno, takmičenje na Starom kontinentu.

Bjeković je otkrio je šta se tačno dogodilo na famoznom sastanku kada se dogovorilo da će se kandidovati za predsednika.

foto: Nebojša Mandić

- Bili smo Odalović, Stanojević i ja sa jedne, odnosno Ćurković, Zečević i Jovičić sa druge strane. Našli smo rešenje i složili se da se opet vidimo, a onda Ćurković izjavi da ništa nije dogovoreno. Bili smo cimeri, deca nam se druže i nisam mogao da verujem! Pozvao sam Zeku i rekao: 'Ne dolazim na sastanak, sa mnom se niko neće zajebavati'. To je kraj, s njima više ne mogu da radim. Pričaju da sam pretio nekome, a ako nađu nekoga kome sam pretio, nikad više na stadion neću kročiti. S druge strane, oni su zaključavali ljude i pretili - rekao je Bjeković.

Za kraj je izdvojio pojedine detalje vezane za najvećeg rivala, kao i to da je Vazura podržao da se broj stranaca u domaćem prvenstvu poveća.

- Oko 40 godina sam u Partizanu, uvek sam ulazio u klinč da sam zvezdomrzac, što nije tačno. Zvezda je imala prednost u odnosu na Partizan, a ja sam samo branio interese kluba, dok ovi sadašnji to ne rade. Evo, Miloš Vazura je glasao da se poveća broj stranaca u ligi. Pa ako je to tako, ajde da ugasimo omladinske škole. Ako Zvezda može tako da funkcioniše - svaka čast. Kako to da nacionalni simbol ima devetoricu? To nije pametno ni dobro za naš fudbal. I šta će da se desi sad ako ne uđu u Ligu šampiona? - izjavio je Bjeković.

(Espreso.co.rs / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.