Lamin Dijara za Espreso: Vratio bih se u Partizan, Srbija je moja zemlja! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/lamin Diarra

ekskluzivno

Lamin Dijara za Espreso: Vratio bih se u Partizan, Srbija je moja zemlja! (VIDEO)

Senegalac je u razgovoru za naš portal otkrio planove za budućnost, a pričao je i o crno-belima, stanju u Turskoj, Samjuelu Etou, povratku u Srbiju...
Objavljeno:

- Naravno da imam želju da obučem dres Partizana, ali niko me nije kontaktirao. Srbija je divna zemlja, vodio sam lep život tu. Voleo bih da se vratim jednog dana i da živim zauvek. Vezan sam za zemlju, navikao sam se na nju i pratim dešavanja i fudbal. Dolazim kada god imam pauzu u klubu. Navikao sam se, nemam drugog izbora - rekao je raspoloženi Senegalac.

Dijara je prokomentarisao ekipu Partizana i nesrećno ispadanje na samom startu pohoda na Evropu, ali je uputio nekoliko reči koje će obradovati simpatizere vicešampiona države.

- Čitao sam i slušao mnogo kritika na račun kluba. Smatram da nisu loše igrali, ali sreća im je okrenula leđa. Mlada su ekipa, imaju nove igrače i potrebno je vreme da stvari dođu na svoje mesto. Najviše cenim napadače, znam da su to kvalitetni fudbaleri, a tu je i Saša Ilić... Mislim da neće tu biti mnogo problema i siguran da će Partizan na kraju sezone biti šampion - priča napadač.

"Crna mamba" je imala privilegiju da deli svlačionicu sa asom kakav je Samjuel Eto'o.

- Veliki igrač i čovek. Doneo je nešto novo i svi se nadamo da će i sledeće sezone da predvodi tim.

Na pitanje kakva je trenutna situacija u Turskoj posle pokušaja vojnog puča bio je kratak.

- Hvala bogu, sve je dobro i za kraj razgovora crno-belima poželeo sreću u novoj sezoni.

(Vladimir Šuster)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.