Vijeira i Alen Stevanović imaju nešto jedan protiv drugog! Brutalan okršaj bivših učesnika Večitog derbija! (VIDEO)
Ugo i Alen, Foto: Nebojša Mandić

POKIDALI

Vijeira i Alen Stevanović imaju nešto jedan protiv drugog! Brutalan okršaj bivših učesnika Večitog derbija! (VIDEO)

Setimo se, kada su bili debitanti na mečevima između Zvezde i Partizana Portugalac je postigao dva evrogola, dok je Srbin koji je ponikao u novobeogradskom Radničkom tada ublažio poraz...

Objavljeno: 14:10h

U okršaju Jokohama Marinersa i Šonana bilo je 4:4, a Ugo Vijeira i Alen Stevanović postigli su ukupno pet od tih osam golova!

Portugalac je dao tri, Srbin dva, ali niko nije uspeo da odnese pobedu u duelu dva momka koja su se pre dve sezone sastajala i u Večitom derbiju.

Vijeira je odigrao vanserijsku utakmicu, najbolju otkako je u Japanu. Postigao je tri komada za poluvreme, preciznije za 17 minuta. Prvo je pogodio za 1:1, a onda uspeo da anulira Šonanovih 3:1. Alen Stevanović je postigao golove za goste u 41. i 45. minutu. Bilo je to za 3:3 i 4:3 za Šonan.

Podsetimo se kako je to izgledalo kada su njih dvojica igrali jedan protiv drugog u Superligi. Pre svega, prisetimo se Vijeirine volejčine.

Izgleda da ova dva momka "imaju nešto jedan protiv drugog" pošto svaki put kada se nađu na suprotnim stranama terena - POKIDAJU!

BONUS VIDEO: Evo zašto je ovaj Islanđanin NAJJAČI ČOVEK na svetu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.