GDE JE I ŠTA RADI ZVEZDIN OTPADAK? Osvajao najluđu ligu na svetu, na Marakani prop'o, a sada... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

VELIKI PROMAŠAJ CRVENo-belih

GDE JE I ŠTA RADI ZVEZDIN OTPADAK? Osvajao najluđu ligu na svetu, na Marakani prop'o, a sada... (VIDEO)

Obećali smo čitaocima da ćemo da ispitamo šta se dešava sa ovim čovekom, a obećanja su tu da bi se ispunjavala...

Objavljeno:

Igrala se utakmica između Crvene zvezde i Napretka, prvo kolo Superlige, sezona 2016/17.

Nas dvojica, novinari Espresa (doduše, jedan bivši), ušunjali smo se na atletsku stazu Marakane da gledamo, ispostaviće se, jednu od najboljih utakmica u sezoni, kada su crveno-beli jedva izvukli remi od 2:2 protiv jedinog legitimnog "ubice velikih" u srpskom fudbalu (u prethodnih nekoliko sezona niko nije otkinuo toliko bodova Večitima kao Čarapani).

Imali smo šta i da vidimo - Pablo Mouče je ušao u drugom poluvremenu i nam(o)učio odbranu gostiju, asistirao za gol, slao igrače iz Kruševca po burek kako je stigao, pa je samim tim oduševio navijače. Oduševili su i oni njega, upoređivao ih je sa Bokinim ultrasima, pošto je igrao za ovaj slavni argentinski klub, ali ta ljubav je trajala još nekoliko dana.

Mouče je tokom sezone počeo da putuje. Malo Hrvatska, malo Pariz, malo neke druge destinacije, a sve manje vremena je posvećivao fudbalu, što se na terenu i videlo.

Po odlasku sa Marakane, koji je bio neizbežan, posle nekoliko dana treniranja sa trećeligašem u svojoj domovini, pronašao novi je klub! Bila je to paragvajska Olimpija, u kojoj je na 16 nastupa (osam sa klupe) uspeo da postigne i četiri gola.

A, onda je usledio povratak u Argentinu, ali ne u Boku, sa kojom je osvajao ligu, već u Banfild, koji trenutno zauzima 17. mesto od 28 ekipa. Čak je i poprilično standardan pošto je počeo čak 18 mečeva i dao tri pogotka.

Teško da će njegovoj ekipi poći za rukom da se plasira u Kopa Sudamerikanu, gotovo nemoguće, ali, "kako se nadao, dobro se udao". Kako je delovao na terenu u Crvenoj zvezdi, osim na meču sa Napretkom, dobro je da uopšte igra prvu ligu, a kamoli argentinsku.

BONUS VIDEO: Evo zašto je ovaj Islanđanin NAJJAČI ČOVEK na svetu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.