OVO NIJE NORMALNO! Zoran Tošić pobesneo i obrušio se na Grobare! (FOTO)
Zoran Tošić, Foto: Dado Đilas

OD HEROJA DO NEZNALICA...

OVO NIJE NORMALNO! Zoran Tošić pobesneo i obrušio se na Grobare! (FOTO)

- Za kratko vreme smo se od heroja pretvorili u, blago rečeno, neznalice - istakao je reprezentativac Srbije

Objavljeno: 15:21h

Krilni napadač Partizana Zoran Tošić izjavio je da je iznenađen kako su navijači uspeli da ih od heroja posle evropskog uspeha pretvore u neznalice.

Povratnik u Partizan istakao je da crno-beli ne igraju ništa slabije u odnosu na jesenji deo sezone, samo je nedostatak sreće faktor koji je uticao na rezultate i negativnu reakciju publike. - Najvažnije je što smo pobedili Rad. Za kratko vreme smo se od heroja pretvorili u, blago rečeno, neznalice. Svi su bili kivni na nas. Svakoj ekipi dođe momenat kada joj ne ide, pa tako i nama. Čini mi se da igramo isto kao i prošle polusezone, samo što nekada imamo malo više sreće, a nekada ne - izjavio je Tošić za klupsku televiziju.

Zoran Tošić
Zoran Tošić foto: Dado Đilas

Prema rečima dugogodišnjeg reprezentativca Srbije, razlog za negativan stav navijača trebalo bi tražiti i u dobrim rezultatima lidera Crvene zvezde, za koje smatra da utiču na to da svaki kiks crno-belih bude uočljiviji.

- Naša liga je takva da se sve svelo na Partizan i Zvezdu, koja igra odlično, pobeđuje svaku utakmicu i onda je svaki naš slabiji rezultat uočljiv. U nekim ligama je normalno da ekipa ne pobedi kod kuće ili spoji dva-tri poraza. To ovde nije normalno - rekao je Tošić.

Narednu utakmicu Partizan igra u nedelju protiv Čukaričom na Banovom Brdu.

BONUS VIDEO: Deca na dočeku Ivane Španović skandiraju njeno ime

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.