Tavamba ujedinjuje frakcije! Grobari, posle ovoga ćete morati da zaboravite razdor na tribini! (FOTO)
Leandre Tavamba, Foto: Filip Plavčić

TAVAMBA, TAVAMBA, TAVAMBA...

Tavamba ujedinjuje frakcije! Grobari, posle ovoga ćete morati da zaboravite razdor na tribini! (FOTO)

Dobro pročitajte ove reči!

Objavljeno:

Leandre Tavamba, veliki gospodin i mirotvorac... Grobari ga obožavaju, voli i on njih, ali je imao nešto važno da im poruči posle pobede nad Radom od 3:1 (1:1).

- U poslednjih par utakmica nismo odigrali na visokom nivou i rezultat nije bio dobar, ali moram da kažem da smo na startu drugog dela sezone bili zaista šokirani kada smo u prvoj utakmici videli da su naši navijači podeljeni u dve, tri grupe. Veoma je važno za nas da nam budu 12. igrač. Koristim priliku da ih zamolim da reše tu situaciju, jer to sve utiče i na nas. Danas smo igrali bez navijača, to je isto bilo teško za sve nas - istakao je Tavamba.

Tuča Grobara
Tuča Grobara foto: Printscreen

Kada je u pitanju utakmica sa Radom, zadovoljan je prikazanim, postigao je gol i veruje da će na tom nivou Partizan odigrati i protiv Čukaričkog. - Što se tiče same utakmice, bila je veoma važna za nas, kako bismo povratili pobednički mentalitet i nadam se da ćemo tako nastaviti. Atmosfera nije bila dobra u svlačionici, nismo bili srećni zbog rezultata u prethodnim mečevima. Cilj nam je da nastavimo da vredno radimo i pobeđujemo. Svaka utamica u Partizanu je teška, nije ništa specijalno igrati i protiv Čukaričkog, ako budemo igrali na ovom nivou, verujem da ćemo pobediti - zaključio je Tavamba.

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača Zvezde tokom derbija sa Vojvodinom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.