Milojević pred CSKA: Nismo bili ni živi ni mrtvi zbog Delija! (FOTO)
Konferencija Vladana Miloćevića red meč Crvena zvezda - CSKA, Foto: Espreso

sve je spremno!

Milojević pred CSKA: Nismo bili ni živi ni mrtvi zbog Delija! (FOTO)

- Dočekali smo proleće i tu utakmicu sa CSKA. Mislilm da smo se dobro spremali i da ne bi trebalo puno trošiti reči o njima

Objavljeno: 13:07h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je pres konferenciju pred meč sa CSKA i istakao je da je ekipa spremna za veliki izazov.

On je zadovoljan kako su protekle pripreme.

- Dočekali smo proleće i tu utakmicu sa CSKA. Mislilm da smo se dobro spremali i da ne bi trebalo puno trošiti reči o njima. To je ekipa koja dolazi iz Lige šampiona, iskusna jaka ruska ekipa. Dobili su na kvalitetu dolaskom Muse i ekipa je puna iskustva. Mi kao mi, mogu da kažem da smo dobro odradili ove pripreme i odmah smo pričali da je možda neka prednost što nam je i jednima i drugima ovo prva utakmica - rekao je Milojević.

On se osvrnuo i na zdravstveni bilten ekipe.

- Što se tiče igračkog sastava nemamo problem. Svi su igrači zdravi, a što se tiče Boaćija odradio je trening i videćemo koliko je spreman da igra. Lično smo najviše strepeli da ne igramo pre praznim tribinama i zato hvala svima koji su pomogli da se to ne desi. Daćemo sve od sebe, boriti se, oni su favoriti pa ćemo videti kako će se to završiti na kraju - rekao je Milojević.

Konferencija Vladana Miloćevića red meč Crvena zvezda - CSKA
Konferencija Vladana Miloćevića red meč Crvena zvezda - CSKA foto: Espreso

Istakao je stručnjak i da je srećan zbog odluke UEFA da se navijačima dozvoli dolazak na stadion.

- Mi nismo bili ni živi ni mrtvi tokom vikenda kada se odlučivalo da li će biti publike. Biće spektakl za ceo region, a mi ćemo biti koncentrisani na teren. Taj huk će nam sigurno značiti - rekao je trener Zvezde.

- Ulazimo u nokaut fazu, došli smo dokle smo došli zasluženo i sa druge strane rekao sam igračima da smo među 32 ekipe. Igramo dve utakmice u kojima ćemo dati sve od sebe. Ne bavimo se kalkulacijama, nisam od tih trenera, imamo naš plan igre i videćemo na terenu kako ćemo to uspeti da izvedemo. Napad je najbolja odbrana i to je tako. Ako krenete drugačije da razmišljate to je pogrešno i mi tako ne razmišljamo. Izanalizirali smo i mi njih i oni nas, nema tu šta da se nesto posebno krije, oni imaju svoj stil igre, izuzetno su opasni u svim segmentima igre, bilo u brzim napadima ili prekidima. Spremili smo se i videćemo kako će to sutra izgledati - rekao je Milojević.

On je dodao i da na svaku utakmicu gleda isto.

- Smatram da je svaka naredna utakmica koju vodim najveća u mojoj karijeri. Na takav način gledam sve, sad je CSKA, pa sledeća u prvenstvu i tako dalje. Svaka je izazov. Nekad je značajna utakmica zato što je od istorijske važnosti - reko je stručnjak.

Zvezdin lav Branko Jovičić je istakao da se od Zvezde očekujepobeda...

- Ja dobro poznajem ekipu CSKA, ali naša igra ne zavisi od mene niti od bilo kog pojedinca već od cele ekipe. Mi do sada ništa nismo uradili, mi smo Zvezda i od nas se očekuju pobede - rekao je vezista.

BONUS VIDEO: Delije sa Novog Beograda odale počast Glogovcu

(U.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.