INSAJDER! Grof Božović je otkrio sve o CSKA pred meč sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)
Miodrag Grof Božović, Foto: Filip Plavčić

besplatan skauting

INSAJDER! Grof Božović je otkrio sve o CSKA pred meč sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)

Izneo je svoju analizu u razgovoru za "Novosti"

Objavljeno:

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović nalazio se sa svojim Arsenalom na pripremama u Antaliji kada i crveno-beli, uspeo je da pogleda i generalku protiv Zenita. I veoma je bio zadovoljan izdanjem izabranika Vladana Milojevića.

On je za "Novosti" rekao da su šanse na ovom meču "pola - pola".

- Prvo poluvreme, koje je bilo i jedini reper, bilo je sasvim solidno. Visoki presing je bio veoma dobar, šteta što nisu iskoristili dve dobre prilike. Prema svemu što sam video ostajem pri stavu da su šanse protiv CSKA 50:50 - rekao je Grof Božović.

On se osvrnuo i na taktiku ruskog velikana i promenu u sistemu koja je nastala kao plod povratka Ahmeda Muse.

- Igrali su sa trojicom štopera ili petoricom pozadi, ali kako sada čitam moguće je da za Zvezdu promene sistem. Fernandez i Šenikov su na bekovskom paru, Berezucki je jedan štoper, a drugog su igrali Vasin ili čak Vernblom. I mene zanima kakve će te promene dalje proizvesti - rekao je stručnjak.

Za Ruse kažu da bolje igraju na strani nego kod kuće.

- Imaju odlične igrače. Golovin i Džagoev su izuzetno kreativni, Musa im se vratio što im je donelo još dodatne brzine u napadu. Bilo bi dobro da Zvezda ne primi gol u Beogradu.

Crveno-beli imaju jak adut smatra Božović.

- Faktor "Marakana" može da presudi. Zvezdini navijači su sila, tvrdim da igrači CSKA nikad nisu igrali pred takvom atmosferom. Stručni štab Zvezde i Milojević su dosad napravili fantastičan rezultat, ako prođu CSKA, a imaju šanse, bio bi to šlag na tortu - kaže Grof.

BONUS VIDEO: Delije sa Novog Beograda odale počast Glogovcu

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.