NUKLERNA EKSPLOZIJA! Bivši igrač Zvezde na korak od Partizana?! I TO NIJE SVE! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

opasna lista!

NUKLERNA EKSPLOZIJA! Bivši igrač Zvezde na korak od Partizana?! I TO NIJE SVE! (VIDEO)

Ako se realizuju ova tri transfera, crno-beli će imati veoma respektabilan arsenal

Objavljeno: 21:45h

Izbor je pao na Bogdana Planića, defanzivca Vojvodine, koji je već duže vreme na meti Crvene zvezde. Pregovori su intenzivirani u poslednja tri-četiri dana, ali se čeka konačna odluka novog trenera Miroslava Đukića ili će on insistirati na nekom drugom imenu u poslednjoj liniji.

Samo da čujem "Zdravo, kako si" od mog pokojnog sina! Tužna ispovest Peđe Mijatovića će vam pocepati srce! (FOTO)

Planić ima još godinu i po dana ugovora sa "lalama", pa će "parni valjak" morati da plati obeštećenje Novosađanima. Pretpostavlja se da će ono biti između 350.000 i 500.000 evra. Podsetimo, crveno-beli su želeli da ga dovedu u januaru, ali u tome nisu uspeli. Dakle, večiti će i tokom leta voditi veliku borbu. Ovoga puta oko Planića.

BOOOOOOOOMM!!! Partizan je konačno uradio ono za šta su Grobari smatrali da je moralo mnogo ranije da se desi!

Pored njega, meta crno-belih je i ofanzivni vezista Aleksandar Paločević. Njemu je istekao ugovor sa Vojvodinom, pa bi njegov dolazak u Humsku mogao da bude nešto lakši posao za upravu Partizana. Šampion Srbije je želeo da ga dovede i u januaru, ali tada nije došlo do dogovora.

Tu nije kraj željama Partizana, koji su treći put ušli u pregovore sa Sejdubom Sumom, ofanzivnim vezistom Slovana iz Bratislave. On ima ugovor sa slovačkim timom do 2020. godine i trenutna tržišna vrednost mu je 450.000 evra.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.