IZJAVA OD KOJE SE TRESE CEO TOPČIDER: Niko nije očekivao da će ON ovo reći pred finale, Delije i Grobari su u totalnom zbunu!
Foto: Dado Đilas, Saša Pavlić Koky

iznenadio je sve

IZJAVA OD KOJE SE TRESE CEO TOPČIDER: Niko nije očekivao da će ON ovo reći pred finale, Delije i Grobari su u totalnom zbunu!

Za jedne je bio izdajnik, a za druge heroj i očekivalo se da će na finalu Kupa biti uz ove druge

Objavljeno:

- Naravno da ću navijati za Boška, smešno bi bilo da bude drugačije. I za Crvenu zvezdu, svakako, jer je "Marakana" uvek bila moj dom. A Partizanu, u kom sam proveo nekoliko lepih godina, dovoljno je što je osvojio prvenstvo. Moja podrška mu i ne treba - kroz osmeh je rekao mlađi Đurovski i nastavio:

foto: Marina Lopičić

- Partizan je možda u maloj prednosti pošto igra rasterećen, a Zvezdi je moranje sigurno nad glavom. Jer, osvajanje Kupa bi bar malo ublažilo žal za titulom prvaka koju je izgubila u poslednjim metrima trke. Međutim, mnogo toga zavisi od toga i kako će ko ući u svlačionicu.

Legendarni centarfor ističe da bi opušteniji ulazak u meč igrača Partizana zbog osvojene titule mogao da im se osveti, mada on očekuje da jedanaesterci odluče osvajača Kupa.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Ma, mogu treneri da im kažu šta hoće, igrači na terenu odlučuju. Ja sam kao igrač, bez obzira na to šta su mi treneri govorili, ipak na travi donosio odluke koje možda i nisu bile u skladu sa taktikom. Zato i kažem, ako igrači Partizana malo opuštenije uđu u meč, to bi moglo da im se osveti.

BONUS VIDEO: Proslava titule Grobara

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.