LEGENDA IZ BARIJA ŽESTOKO PO TERZIĆU I UPRAVI ZVEZDE: Sad su nam krivi sudije, uprava i vanzemaljci...
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

tvrdi da koriste govor mržnje

LEGENDA IZ BARIJA ŽESTOKO PO TERZIĆU I UPRAVI ZVEZDE: Sad su nam krivi sudije, uprava i vanzemaljci...

Član šampionske generacije crveno-belih koja je osvojila Kup šampiona i Interkonentalni kup osuo je drvlje i kamenje po sadašnjem rukovodstvu bivšeg kluba

Objavljeno:

- Navijači se ne mogu prevariti, siti su lažnih obećanja, stranaca koji nemaju kvalitet za Zvezdin dres, a Terzić ih dovodi u 'vagonima'. Zbog koga? Zbog sebe ili Zvezde? Je li normalno da samo jedan od njih ima godišnju platu od 600.000 evra, a da nam s druge strane deca iz omladinske škole ne primaju stipendije? Jel to Zvezda koju hoćemo? - upitao je Vasilijević, prvak Evrope i sveta sa crveno-belima.

On se osvrnuo i na podatak da je Zvezda u jednom trenutku imala 11 stranca u ekipi.

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Kao da smo Inter. Ono što me boli jeste manipulacija, jer u isto vreme pričaš o Zvezdinoj deci, a njih nema ni na mapi, a kamoli na terenu. A šta reći za igrače koje su generalni direktor i njegov UO angažovali iz domaće lige? Da li je normalno da igrača iz srpske lige platite 300.000 evra, a on za polusezonu odigra 15 minuta, i sve to bez plana, strategije. O neophodnom kvalitetu da ne pričamo. Pa mi smo imali pet špiceva, a jednog štopera. Nije postojao balans, radilo se veoma neodgovorno. I zato smo došli u ovu situaciju, bez trofeja, praktično i bez tima, a nova sezona je na pragu. I krivi nam savez, sudije, vanzemaljci... Priče za decu - rekao je Vasilijević.

On je rekao i da je uprava Zvezde zabranila mlađim igračima da igraju za reprezentaciju na tradicionalnom turniru "Miljan Miljanić", velike legende kluba.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.