LEGENDA IZ BARIJA ŽESTOKO PO TERZIĆU I UPRAVI ZVEZDE: Sad su nam krivi sudije, uprava i vanzemaljci...
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

tvrdi da koriste govor mržnje

LEGENDA IZ BARIJA ŽESTOKO PO TERZIĆU I UPRAVI ZVEZDE: Sad su nam krivi sudije, uprava i vanzemaljci...

Član šampionske generacije crveno-belih koja je osvojila Kup šampiona i Interkonentalni kup osuo je drvlje i kamenje po sadašnjem rukovodstvu bivšeg kluba

Objavljeno:

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Vasilijević rekao je da je razočaran što je ekipa izgubila "dobijeno" prvenstvo i kritikovao je upravu da je bez plana dovodila brojne skupe igrače i nije mislila na svoje fudbalere iz mladih selekcija.

- Razočaran sam, naravno, kao i svaki iskreni zvezdaš činjenicom da smo izgubili dobijeno prvenstvo, a sve zbog svojih propusta i promašaja. Umesto da posle svega gledamo u svoje dvorište, mobilišemo se za poslednji meč u finalu Kupa kako bismo malo izvadili sezonu, upiremo prstom u sve i svakoga ne bi li sebe spasili od očigledne odgovornosti. Bacamo prašinu u oči, a nalazimo se u blatu do grla - rekao je Vasilijević za Betu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Fudbaleri Zvezde zauzeli su drugo mesto u Superligi Srbije, iako su veći deo prvenstva bili prvi na tabeli. Titulu je osvojio Partizan, sa tri boda više.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je u više navrata optužio Fudbalski savez Srbije i Partizan da su njegovom klubu oteli titulu.

- Mnoge stvari danas ne idu uz ime Crvene zvezde. Od onih koji 'brane' njeno ime od neuspeha, a u stvari se plaše za svoju budućnost, do katastrofalne kadrovske politike i slike koju aktuelno rukovodstvo šalje javnosti. Naravno da sva ona saopštenja i sumanute konferencije u kojima se napadaju drugi klubovi i rukovodstvo Saveza nemaju veze sa zdravom pameti i istinom. Znate li koliko bivših igrača i legendi Crvene zvezde osuđuje govor mržnje čelnika kluba, pogotovo što isti nema dodirnih tačaka sa slikom na terenu - rekao je Vasilijević.

foto: Fonet/aleksandar Koković

On je rekao da je Terzić "u vagonima" dovodio strane igrače.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.