SAZNAO IZ NOVINA DA NE IDE NA EURO: Ristić odgovorio na priče da je ovo bila osveta FSS jer nije hteo na Novi Zeland!
Foto: Saša Pavlić Koky

Neprijatno iznenađen

SAZNAO IZ NOVINA DA NE IDE NA EURO: Ristić odgovorio na priče da je ovo bila osveta FSS jer nije hteo na Novi Zeland!

Još jedan mladi reprezentativac je iznenađen što se nije našao na spisku igrača koji će igrati na Evropskom prvenstvu za mlade

Objavljeno: 10:01h

- Razočaran sam. Očekivao sam da ću biti deo ekipe, spremao sam se za Evropsko prvenstvo i verovao da sam zaslužio poziv da idem u Poljsku. Bio sam na svim okupljanjima, standardan sam član ekipe, spreman san, zdrav... Baš sam neprijatno iznenađen - počeo je Ristić priču.

foto: Beta

On je bio standardni član kod selektora koji je vodio tim u kvalifikacijama, Tomislava Sivića.

- Selektor je Lala, njega veoma poštujem, lepo smo sarađivali u Zvezdi. Poštujem njegov izbor i to što misli da ne zaslužujem da igram na EP, ali sam razočaran. Reprezentaciji želim sve najbolje i biću joj najveća podrška. Ni Lala, niti bilo ko iz FSS me nije pozvao da razgovara sa mnom pre sastavljanja spiska. Nažalost, iz novina sam saznao da neću ići u Poljsku - dodao je mladi vezista.

foto: Saša Pavlić Koky

Posle objavljivanja spiska su se čule šuškanaj po kuloarima, da je ovo bila osveta Fudbalskog saveza njemu, što je pre dve godine odbio da bude deo omladinske selekcije na Svetskom prvenstvu za mlade kada su oni osvojili zlato. Ristić tada nije išao na Novi Zeland, obrazloživši odluku da mora da operiše krajnike.

- Do mene nisu stigla ta govorkanja, a i da jesu, ne bih ih komentarisao. Nisam u sukobu ni sa kim iz FSS. Ponavljam, spremao sam se za EP, želeo sam da budem tamo, očekivao sam to...

BONUS VIDEO: Delije skandiraju deki

(Espreso.co.rs / Izvor: Informer.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.