RAZLOG SE NIKOME NEĆE SVIDETI! Sergej Milinković Savić propušta Evropsko prvenstvo?!
Foto: AP

šteta

RAZLOG SE NIKOME NEĆE SVIDETI! Sergej Milinković Savić propušta Evropsko prvenstvo?!

Zanimljivo je da su se na spisku reprezentacije Španije našle "zvezde u nastajanju" Real Madrida i Atletika Madrida poput Marka Asensija ili Saula Njigesa, ali...

Objavljeno: 19:59h

Prema saznanjima kolumniste MONDA Nebojše Petrovića rimski Lacio neće pustiti Sergeja Milinković-Savića na Evropsko prvenstvo u Poljskoj pošto su iskoristili okolnost da zvaničan FIFA termin traje do 12. juna. Visoki vezista bio je jedan od najboljih fudbalera Srbije u kvalifikacijama za EP, ali je Lacio stavio "veto" i zbog toga bi mlada reprezentacija mogla da bude drastično oslabljena.

DA LI NAM JE PRVENSTVO NAMEŠTENO? Ovo su sve sumnjive sudijske odluke za Zvezdu! Zaključak se sam nameće! (VIDEO)

foto: Reuters

Milinković-Savić je bio član generacije "orlića" koja je osvojila EP za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, a veliku ulogu imao je i u selekciji do 21 godine kod Tomislava Sivića, što je trebalo da bude i kod Nenada Lalatovića koji ga je pozvao za prvenstvo iako su mnogi očekivali da bi posle odlične sezone u Laciju mogao da debituje i za seniore.

GROM IZ VEDRA NEBA! Vodio je najveće iznenađenje evropskog fudbala, a sada preuzima Vojvodinu?!

Bivši fudbaler Vojvodine je ove sezone za "lacijale" odigrao 38 utakmica i zabeležio 7 golova i 10 asistencija, a mnogi veliki klubovi se raspituju za njega. Zanimljivo je da su se na spisku reprezentacije Španije našle "zvezde u nastajanju" Real Madrida i Atletika Madrida poput Marka Asensija ili Saula Njigesa, ali ovi klubovi nisu zabranili svojim igračima nastup za reprezentaciju.

Ovo se nikome neće svideti u Srbiji...

BONUS VIDEO: Sve što nista znali o Željku Obradoviću

(Espreso.co.rs/mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.