VUČELIĆ O TITULI, VUČIĆU, ZVEZDI: Terzić je očajnik! Država će dobiti 4 puta više novca od Partizana nego što je dala!
Foto: Marin Lopičić

Prošao kroz pakao

VUČELIĆ O TITULI, VUČIĆU, ZVEZDI: Terzić je očajnik! Država će dobiti 4 puta više novca od Partizana nego što je dala!

Prvi čovek Partizana ističe da će crno-beli dati sve od sebe da zadrže Đurđevića i Leonarda

Objavljeno:

- Logika svakog odgovornog premijera je da što više para uđe u Srbiju i da se što više potroši. Posle osvajanja šampionske titule i ostvarenog prava da učestvujemo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odgovorno tvrdim da će država Srbija profitirati od naših rezultata. Ne samo da ćemo se odužiti državi zbog pružene pomoći kada nam je bila neophodna već se nadam da će Srbija kroz poreze od Partizanovog učešća u nekom evropskom takmičenju i od prodaje igrača dobiti četiri puta veći iznos. I da objasnim, nije iz državnog budžeta ništa dato Partizanu, već preko sponzorskih ugovora angažovanjem Aleksandra Vučića - rekao je Milorad Vučelić za "Alo".

foto: Marin Lopičić

Dramatičan finiš borbe u Superligi bio je obojen i raznim saopštenjima, optužbama, prozivkama, uvredama koje su stizale sa obe strane Topčiderskog brda. Na kraju se Zvezda oglasila saopštenjem da je Partizanu titulu doneo predsednik FSS Slaviša Kokeza.

- FK Partizan se saopštenjima branio, jer klub našeg renomea ne sme da dozvoli takve napade. Zvezdan Terzić je napravio problem saopštenjima, pošto nije smeo da se suoči sa rezultatima vlastitog rada. To su potezi očajnika koji se hvata za slamku spasa. Laž je da nas je do titule pogurao predsednik FSS-a Slaviša Kokeza! Prvenstvo Srbije je osvojeno poštenim odnosom naših igrača prema grbu na dresu. Posebno mesto ima trener Marko Nikolić, kao predvodnik čitave ekipe. On će ostati u Partizanu i sledeće sezone, a s njim na kormilu možemo mnogo da postignemo - rekao je prvi čovek crno-belih koji je oštro demantovao da je Partizamn pokušao da utiče na sudije.

foto: Marin Lopičić

- Moram da demantujem optužbe da smo nameštali utakmice i da smo šurovali sa sudijama, mi smo samo igrali fudbal. Napravili smo seriju od 36 utakmica bez poraza i pehar se vratio na stadion Partizana, a ja se nadam da će tu biti i sledeće sezone - ispričao je Vučelić dodavši da će u klubu dati sve od sebe da makar do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona zadrže dva najbolja igrača, Đurđevića i Leonarda.

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.