ŠEKULARAC: Napravili su rijaliti šou od kluba! Zvezda nije postala institucija sramnim saopštenjima nego na terenu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

legenda progovorila

ŠEKULARAC: Napravili su rijaliti šou od kluba! Zvezda nije postala institucija sramnim saopštenjima nego na terenu!

Druga Zvezdina zvezda je istakla da će glasati za Zvezdana Terzića na Skupštini u junu, jer se lepo oblači i ima energiju, ali ga je upozorila da ne sme da radi ono što radi sada

Objavljeno: 16:48h
foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Mene bi kao funkcionera bilo sramota da su igrači u mojoj senci. To Zvezda nikada sebi nije dozvoljavala, a kada se priča o timu, Zvezdi treba tim za Evropu, a ne za Srbiju. Zvezdu samo Evropa čini velikom. Tek tamo se vidi da su svi napadi i optužbe na Savez i njegove institucije, Partizan i ostale klubove, potpuno besmisleni. Zvezdin navijač hoće velike evropske utakmice, a sa ovakvim načinom rada, pogrešnim procenama i stalnim sukobima, to se ne postiže - naveo je on.

Šekularac je najavio i da će doći na predstojeću Skupštinu kluba.

foto: Nebojša Mandić

- Nemam ništa protiv Terzića, dobiće moj glas, ako treba. Lepo se oblači, ima stila, vidim i energiju, ali on mora da zna da ovo što sada radi nije dobro za Crvenu zvezdu. Zvezda svoju sliku treba da stvara na terenu, jer tamo se sve vidi, a ne da se pravi rijaliti od kluba. Zvezda je institucija, a do statusa najvećeg kluba svakako nije stigla sramnim saopštenjima i optužbama na račun svakog, nego snagom na terenu. A tamo smo bili slabi i to je istina koja boli svakog zvezdaša, mene prvog - rekao je Šekularac.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.