FSS priznao: Radnički je s pravom podigao prašinu - oštećen je protiv Partizana
Foto: Filip Plavčić

obavestili javnost

FSS priznao: Radnički je s pravom podigao prašinu - oštećen je protiv Partizana

- Sudijska komisija se više neće oglašavati i odgovarati na raznorazna saopštenja klubova, ali će nastaviti da prati i donosi adekvatne mere i sankcije u skladu sa propisima

Objavljeno: 13:09h

- Zbog objektivnog informisanja javnosti, a u skladu sa Sudijskom konfencijom UEFA čiji smo i mi potpisnici, prinuđeni smo da reagujemo i iznesemo činjenično stanje posle najnovijih optužbi i saopštenja FK Radnički iz Niša i FK Napredak.

Na utakmici FK Mladost – FK Napredak sudija je evidentno napravio propuste na štetu FK Napredak u smislu tehničkih i disciplinskih mera.

Dani ogromne radosti među Grobarima: Još jedna vest koja će im dan učiniti fenomenalnim (VIDEO)

Na utakmici FK Radnički – FK Partizan sudija je na samom početku utakmice imao propust u izricanju disciplinske mere (kartona prema igraču Urošu Đurđeviću iz Partizana), kao i pomoćni sudija koji je pogrešno procenio i zaustavio napad domaće ekipe (signalizirao ofsajd).

Sudijska komisija se više neće oglašavati i odgovarati na raznorazna saopštenja klubova, ali će nastaviti da prati i donosi adekvatne mere i sankcije u skladu sa propisima - stoji u saopštenju.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.