PARTIZAN ZOVE SINOVE SVOJE: Svaki navijač crno-belih će se naježiti do koske kad pročita poziv koji su mu poslali Grobari!
Foto: Grobari

Partizanovcima je stigao poziv

PARTIZAN ZOVE SINOVE SVOJE: Svaki navijač crno-belih će se naježiti do koske kad pročita poziv koji su mu poslali Grobari!

Navijači crno-belih su krenuli u opštu mobilizaciju za gostovanje u Nišu
Objavljeno:

- PARTIZAN ZOVE SINOVE SVOJE!!! Ti koji sebe nazivaš GROBAROM. Ti koji sebe smatraš NAVIJAČEM PARTIZANA. Ti koji se kuneš u CRNO-BELE BOJE. Ti koji ga voliš K'O OKA DVA. Ti za koga je On jedini KLUB NA SVETU CELOM. Ti koji si ODABRANI SOJ..

KUCNUO JE ČAS ZA NAŠ ODLUČUJUĆI BOJ!!!

foto: Beta

U sredu 18.05. u 19 časova, moj, tvoj i naš Partizan igra odlučujuću utakmicu za TITULU koju je zaslužio po svim fudbalskim kriterijumima a koju oni što imaju mehanizme moći žele na beskrupulozan način da otmu i dodele ljubimici režima. FSS nam šalje svoje sudije sa specijalnim zadatkom da tu otimačinu sprovedu u delo i tako ubiju fudbal u Srbiji da bi zadovoljili i nahranili apetite onih čiji su kompleksi i sujeta očigledno neizlečivi. U sredu u Nišu nas čeka nešto što do sada nije viđeno, ne samo kod nas, već nigde u svetu. Jedino mi možemo sprečiti tragediju koju nam bez srama spremaju. Zato Partizan TREBA sve sinove svoje. Sad smo mu potrebni kao nikada pre. Biće ovo naš Termopilski klanac. Bićemo sami protiv svih njih. Protiv Saveza, cigana i vlasti. Tvoja OBAVEZA je da budeš tu i boriš se za ono što je NAŠE!. I nema više veze koliko imaš utakmica, koliko imaš gostovanja i koliko imaš godina tribine. Sve to postaje beznačajno ako ne dođeš u NIŠ. Zato brate Grobare, vidimo se tamo da ODIGRAMO TAJ TANGO SMRTI KAO NIKADA PRE. Za pobede, za miran san, za titule, za Partizan! K'O JEDAN!!!

BONUS VIDEO: Grobari navijaju ispred stadiona

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.