STARA DAMA PUTUJE U KARDIF! Monako je savladao Bufona, ali džabe! Juve po deveti put u finalu (VIDEO)
Foto: Reuters

LŠ, polufinale

STARA DAMA PUTUJE U KARDIF! Monako je savladao Bufona, ali džabe! Juve po deveti put u finalu (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog
Objavljeno: 12:38h

UTAKMICA JE GOTOVA! Juventus je više nego rutinski priveo meč kraju. Ničega preterano vrednog pomena nije bilo posle gola Kilijana Mbapea.

69. minut - Kilijan Mbape postiže pogodak. Čini se, samo počasni. Međutim, možda je moguće da će Monako sada zaigrati sa većom energijom.

46. minut - Drugo poluvreme je počelo.

POLUVREME!

44. minut - DANI ALVES za 2:0! Juventus je u finalu! Teško da iko može Juveu da "uvalI" četiri gola za poluvreme.

33. minut - Mario Mandžukić je, može se slobodno reći, odveo Juventus u finale Lige šampiona!!! Asistirao mu je magični Dani Alveš, koji je asistent kod sva tri gola u ovom polufinalu, da bi Subašić jednom uspeo da odbrani, ali ne i drugi put.

25. minut - A onda, tri minuta kasnije, divna prilika za Marija Mandžukića. Ovoga puta, njegov saigrač iz reprezentacije Hrvatske mu je magično odbranio. Stvarno prelepa intervencija!

22. minut - Gonzalo Iguain je sjajno iskoristio Dibalin prijem posle divnog Bonućijevog pasa preko celog terena, pokušao da "bocne" Subašića, ali je Kamil Glik skinuo loptu sa gol linije.

19. minut - Monako za sada daleko ofanzivnija i konkretnija ekipa, ali Juventusova odbrana, tačnije njena zadnja linija, odlično funkcioniše.

10. minut - Peh za Juventus. Sami Kedira ne može da nastavi meč, menja ga Markizio! Doduše, ne može se reći da je ulazak Markizija peh za bilo koga...

foto: Reuters
foto: Reuters

5. minut - Prilika za Monako! Kilijan Mbape je pogodio stativu, ali srećom po igrače Juventusa bio je i ofsajd. Kneževi imaju jasnu želju. Da odmah daju gol.

1. minut - Utakmica je počela! Monako igra sa tri igrača u defanzivnoj liniji, iako je najavljivano da će ih biti četvorica.

20:23 - Fotka dana, definitivno!

foto: Reuters

20:00 - Poznati su i sastavi:

Juventus (3-4-3): Bufon – Barzalji, Bonuči, Kjelini – Dani Alves, Kedira, Pjanić, Aleks Sandro – Dibala, Iguain, Mandžukić

Monako (4-4-2): Subašić – Sidibe, Glik, Žemerson, Rađi – Silva, Dirar, Mutinjo, Bakajoko – Mbape, Falkao

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.