DIREKTAN NAPAD NA VEČITE! FSS optužio Zvezdu i Partizan da su na ovim mečevima pretili sudijama!
Foto: Dado Đilas

teške reči

DIREKTAN NAPAD NA VEČITE! FSS optužio Zvezdu i Partizan da su na ovim mečevima pretili sudijama!

- Zbog svega navedenog apelujemo na rukovodstvo dva naša najveća kluba da ne traže alibi za svoje eventualne neuspehe, već da se okrenu sebi i radu u svojim klubovima
Objavljeno: 19:51h

- Pitamo i direktora Partizana ko je ispred kluba zvao glavnog sudiju meča četvrtfinala Kupa Srbije između Voždovca i Partizana? Ko je u ime kluba zvao i sudiju utamice Partizan – Radnik? Kako je moguće da jedan veliki klub dozvoli transparent sa telefonskim brojevima sudija i objavu njihovih lica na svojoj zvaničnoj televiziji, svesno stvarajući pritisak i medijsku hajku protiv članova sudijske organizacije.

NEBO SE VIŠE NEĆE OTVARATI! Tri Murinja da dođu, ne bi ništa mogli da naprave! A, ne Kek! (FOTO)

Hit na Jugu: Zbog nove uvredljive pesme Grobara prekidaće se svaka utakmica do kraja sezone! (VIDEO)

TERZIĆ POVILENEO NA KONFERENCIJI! Ona kukavica Grof je otišao, šta čeka Terzić? Ponašate se kao idioti! (VIDEO)

- Zbog svega navedenog apelujemo na rukovodstvo dva naša najveća kluba da ne traže alibi za svoje eventualne neuspehe, već da se okrenu sebi i radu u svojim klubovima. Ovakvim svojim delovanjem oni nanose štetu sudijskoj organizaciji, kao i svim klubovima naše elitne lige. Istovremeno, ovim putem obaveštavamo javnost da je Fudbalski savez Srbije formirao Etičku komisiju koja će se ubuduće baviti ovakvim pritiscima i napadima, odnosno slučajevima koji štete srpskom klupskom fudbalu stoji u sopštenju.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.