BRAVO, SRBI! Mitrogol prelepo asistirao, Jokan saznao protivnika u plej-ofu! (VIDEO)
Foto: Reuters/AP

Čempionšip, poslednje kolo

BRAVO, SRBI! Mitrogol prelepo asistirao, Jokan saznao protivnika u plej-ofu! (VIDEO)

Pa, ovo će biti kolosalni duel! Dve fudbalske legende devedesetih ponovo oči u oči
Objavljeno:

Dobili smo i rasplet u plej-ofu ovog popodneva pa ćemo tako u polufinalima doigravanja za Premijer ligu gledati okršaje Redinga i Fulama, dakle duel Slaviše Jokanovića i Japa Stama, stručnjaka koji sjajno predvode svoje ekipe ove sezone. Ekipa srpskog trenera slavila je u Šefildu sa 2:1 protiv još jednog učesnika baraža Venzdeja, dok su Rojalsi kao gosti ubedljivo porazili Barton sa 4:2.

Grobari, otvarajte šampanjac! Posle poraza Zvezde, stiže još jedna vest koja će vam ulepšati nedelju! (FOTO)

Drugi polufinalni par čine Hadersfild i Šefild Venzdej, a prvi mečevi polufinala baraža na programu su već narednog vikenda 13. i 14. maja, dok su revanši 16. i 17.

Finale se igra 19. maja na Vembliju i to je jedna od najskupljih utakmica u fudbalskom svetu, iako se radi samo o drugoj ligi, pošto ulazak u Premijer ligu donosi preko 100.000.000 funti.

U još jednoj utakmici koja zanima Srbe, Njukasl je slavio sa 3:0, a kod trećeg gola koji je dao Ajoze Perez, asistent je bio Aleksandar Mitrović.

Zvezda ima novog trenera! I to stranca! (FOTO)

ČEMPIONŠIP - poslednje kolo

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Aston Vila - Brajton 1:1 (0:0) Brentford - Blekburn 1:3 (0:2) Bristol Siti - Birmingem 0:1 (0:1) Barton - Reding 2:4 (0:2) Hadersfild - Kardif 0:3 (0:2) Njukasl - Barnsli 3:0 (1:0) Norič - KPR 4:0 (1:0) Notingem Forest - Ipsvič 3:0 (1:0) Rotheram - Derbi 1:1 (0:0) Šefild Venzdej - Fulam 1:2 (1:1) Vigan - Lids 1:1 (1:0) Vulverhempton - Preston 1:0 (1:0)

BONUS VIDEO: Delije pevaju Đurđevdan na krovu

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.