SUDIJA KOJI JE "OPLJAČKAO" REAL, OŠTETIO JE I ZVEZDU! Španac šokirao Madriđane i Delije za sva vremena (VIDEO/FOTO)
Trenutak kada su fudbaleri Real Madrida opkolili Hezusa Hila Manzana, Foto: Alexandre Martins/DPPI/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

SKANDAL MAJSTOR

SUDIJA KOJI JE "OPLJAČKAO" REAL, OŠTETIO JE I ZVEZDU! Španac šokirao Madriđane i Delije za sva vremena (VIDEO/FOTO)

Hezus Hil Manzano svirao je kraj utakmice u dubokoj sudijskoj nadoknadi u toku centaršuta posle kog je Džud Belingem dao gol za preokret i pobedu

Objavljeno:

Fudbaleri Real Madrida vratili su se "iz mrvih" na Mestalji i posle minusa od 2:0 došli do 2:2 protiv Valensije u 27. kolu Primere, ali se dogodio skandal.

Lukas Vaskez je centrirao u dubokoj sudijskoj nadoknadi, a sudija Hezus Hil Manzano svirao je kraj utakmice!?

Da scenario bude još luđi, Džud Belingem je u istom trenutku pogodio za 3:2, ali je arbitar pokazao da pogodak ne važi jer se njegova pištaljka već čula.

Tačnije, čuo se prvi od tri zvižduka za okonačanje meča. On je još dok je akcija bila na početku rešio da svira kraj pošto je okrenuo leđa svemu što se dešava.

Ipak je bacio pogled preko rameno, video da je centaršut obećavajuć, ali bez obzira na to, ostao je prvi prvobitnoj odluci da svira kraj.

Nadoknada od sedam minuta istekla je kada je reprezentativac Engleske zatresao mrežu, ali je u dodatnom vremenu bilo prekida igre.

Trenutak kada su fudbaleri Real Madrida opkolili Hezusa Hila Manzana
Trenutak kada su fudbaleri Real Madrida opkolili Hezusa Hila Manzanafoto: Alexandre Martins/DPPI/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tada je glavni arbitar svirao penal nad Ugom Durom, ali je posle poziva iz VAR sobe poništio svoju odluku jer je pogledao snimak.

Tu je potrošeno najmanje dva-tri minuta što govori da je bilo osnova da se igra i posle nadoknade vremena.

Glavni sudija Hezus Hil Manzano na utakmici Valensije i Real Madrida
Glavni sudija Hezus Hil Manzano na utakmici Valensije i Real Madridafoto: Alexandre Martins/DPPI/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na kraju je Džud Belingem dobio crveni karton, a morao je da reaguje i Karlo Anćeloti kako bi smirio svoje igrače.

Trenutak kada je Hezus Hil Manzano pokazao crveni karton Džudu Belingemu
Trenutak kada je Hezus Hil Manzano pokazao crveni karton Džudu Belingemufoto: Alexandre Martins/DPPI/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo nije prvi put da Manzano šokira svojoj odlukom, a to su na svojoj koži osetili fudbaleri Crvene zvezde 2021. gondine.

Hezus Hil nije dozvolio crveno-belima da izvedu korner u poslednjim trenucima revanš meča šesnaestine finala Lige Evrope na San Siru protiv Milana (1:1).

To je izazvalo burne reakcije tadašnjeg trenera Dejana Stankovića, a roso-neri su prošli dalje zbog 2:2 u Beogradu, odnosno više datih golova u gostima.

Bonus video:

00:28

Druga koreografija Delije: Beograd!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.