KAKVA POČAST: Zvezda u društvu Real Madrida i Intera, ovaj podatak mnoge će IZNENADITI!
Fudbaleri Crvene zvezde posle meča u Mančesteru sa Sitijem, Foto: FK Crvena zvezda

zanimljivo

KAKVA POČAST: Zvezda u društvu Real Madrida i Intera, ovaj podatak mnoge će IZNENADITI!

Crveno-beli uspeli da mu odole

Objavljeno:

Erling Haland je od dolaska u Mančester siti pravi strah i trepet za protivničke mreže.

Norveški napadač je postigao gol protiv svakog engleskog kluba protiv kojeg je igrao, a bio je nemilosrdan i u evropskim takmičenjima.

On je u dresu Sitija igrao protiv 31 različitog protivnika i protiv 28 je tresao mreže.

Jedina tri kluba kojima Haland nije dao gol, a da je igrao protiv njih u dresu Sitija, su Real Madrid, Inter Milan i Crvena zvezda.

Erling Haland na meču protiv Crvene zvezde
Erling Haland na meču protiv Crvene zvezdefoto: EPA/ADAM VAUGHAN

Norvežanin je u grupnoj fazi ovosezonske Lige šampiona odigrao jedan meč protiv crveno-belih, onaj na Etihadu, ali nije uspeo da zatrese mrežu srpskog šampiona. Omri Glazer mu je spustio rampu, a pored toga je i sam Haland imao nekoliko velikih promašaja.

Sa Interom iz Milana susreo se u finalu Lige šampiona, gde je jedini gol postigao Rodri, dok u polufinalu LŠ u dvomeču protiv Reala nijednom nije bio među strelcima.

Bernardo Silva je na Ethadu protiv Reala postigao dva gola, dok su Manuel Akandži i Hulijan Alvarez po jednom bili strelci. Kada je u pitanju meč u Madridu, jedini gol za budućeg šampiona Evrope postigao je Kevin de Brujne.

Protiv Intera i Reala će Haland već ove sezone, možda, imati priliku da stigne do gola, dok je pitanje da li će u dresu Sitija još neki put odmeriti snage sa Crvenom zvezdom.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.