HOROR POTEZ HRVATSKOG FUDBALERA: Ovako se završava KARIJERA! Sreća spasila Portugalca VIDEO
Foto: tviter/printscrean

strašno

HOROR POTEZ HRVATSKOG FUDBALERA: Ovako se završava KARIJERA! Sreća spasila Portugalca VIDEO

Mogli smo da vidimo veoma neprijatne scene

Objavljeno: 10:20h

Hrvatski fudbaler, Toni Borevković, umalo je uništio karijeru Portugalca, Florentina, na utakmici 21. kola portugalskog prvenstva.

Vitorija, za koju od 2021. godine igra Borevković, blia je domaćin aktuelnom šampionu, a utakmica je završena rezultatom 2:2, iako je Benfika imala igrača više od 64. minuta.

Tada je defanzivac napravio horor potez.

Bivši mladi reprezentativac Hrvatske koji je ponikao u zagrebačkom Dinamu, a kasnije igrao za Hajduk, podignutom nogom i otvorenim đonom je išao na Florentina.

Portugalac koji igra na poziciji zadnjeg veznog, imao je puno sreće pošto ga Borevković nije pogodio direktno u nogu, pa je tako izbegnuta jeziva povreda, nakon koje bi nastavak karijere mogao da bude ugrožen.

Fudbaleri Benfike, gotovo svi, raširenih ruku su potrčali prema sudiji, koji je istog trenutka iz džepa izvadio crveni karton i poslao Hrvata u svlačionicu.

Florentino ima 24 godine, u Benfiku je stigao iz Hetafea, a prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" vredi 20 miliona evra.

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.