POHVALILI SE IZ FSS! Odlične vesti za Srbiju iz Pariza!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

bravo

POHVALILI SE IZ FSS! Odlične vesti za Srbiju iz Pariza!

Kapa dole za celu organizaciju

Objavljeno:

Na sastanku Izvršnog komiteta UEFA doneta je odluka da Beograd bude domaćin narednog Kongresa Evropske fudbalske unije, zakazanog za 3. april 2025. godine.

Sastanak izvršnog komiteta Evropske fudbalske unije održan je danas u prestonici Francuske,

Fudbalski savez Srbije sa ushićnjem je obnarodovao ovu vest. Kažu iz srpske "kuće fudbala", ovo je još jedna potvrda "velikog poštovanja koje srpska organizacija uživa od UEFA.

Dragan Džajić
Dragan Džajićfoto: fss.rs

- Ovo je još jedno u nizu priznanja i potvrda dubokog poštovanja i poverenja koje UEFA ima prema srpskom fudbalskom savezu. Ujedno i prilika da Srbija pokaže svoju sposobnost organizacije i gostoprimstva na međunarodnom nivou - piše u saopštenju FSS.

Kongres UEFA, navodi se dalje, nije samo centralni događaj u evropskom fudbalskom kalendaru, već i važna platforma za donošenje ključnih odluka i definisanje budućnosti evropskog fudbala.

- Odluka sa Izvršnog komiteta biće zvanično usvojena u četvrtak na Kongresu UEFA u Parizu - zaključeno je u objavi FSS-a.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso/B92/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.