STIGAO ŽESTOK ODGOVOR SA MARAKANE: Baharu ne dugujemo ništa!
Barak Bahar, Foto: Starsport©

ljutice bogdana

STIGAO ŽESTOK ODGOVOR SA MARAKANE: Baharu ne dugujemo ništa!

Nije se dugo čekalo na reakciju crveno-belih

Objavljeno:

U ponedeljak su izraelski mediji preneli kako će Barak Bahar tužiti Crvenu zvezdu FIFA, zajedno sa njegovim pomoćnicima, zbog neisplaćenih zarada.

Dan kasnije stigla je i reakcija sa Marakane, a javnosti se obratio predsednik kluba Svetozar Mijailović.

On je oštro demantovao da Zvezda Baharu i njegovim pomoćnicima išta duguje.

Svetozar Mijailović
Svetozar Mijailovićfoto: crvenazvezdafk.com

- Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub - rekao je on i dodao:

- Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja.

Bonus video:

08:49

ZVEZDA ODAVNO NIJE IMALA TAKVOG IGRAČA, DAO JE DUŠU JUČE Eksperti saglasni: Klub ima budućnost, ali mladi NE ZNAJU AZBUKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.