ZVANIČNO PODIGAO DRES! Siti doveo "MALOG ĐAVOLA"
Pep Gvardiola, Foto: Starsport©

MANČESTER SITI

ZVANIČNO PODIGAO DRES! Siti doveo "MALOG ĐAVOLA"

Ono što je zanimljivo, odigrao je tek šest mečeva za prvi tim Rivera, odnosno samo 155 minuta u tri takmičenja

Objavljeno: 14:44h

Mančester siti je kompletirao najavljeni transfer. Jedan od najtalentovanijih veznih fudbalera planete, 17-godišnji Argentinac Klaudio Ečeveri, zvanično je podigao dres šampiona Engleske i Evrope.

Ečeveri se na Etihad seli iz River Plate za 14,6 miliona evra, plus bonuse od devet miliona u slučaju individualnih dostignuća u Sitiju, gde je projektovan da jednog dana preuzme ulogu mađioničara Kevina de Brujnea.

Do kraja ove godine biće na pozajmici na Monumentalu, a onda će se tinejdžer s nadimkom "mali Đavo" staviti na raspolaganju Pepu Gvardioli i započeti misiju u Mančesteru, oročenu do leta 2028. godine. Tako je krenuo putem zemljaka Hulijana Alvaresa koji je po istom principu doveden iz Rivera u Siti i postao jedan od najboljih napadača današnjice. Ečeveri je pažnju na sebe skrenuo na Mundijalu za fudbalere do 17 godina kada je het-trikom razneo Brazil u četvrtfinalu, pre nego što je Argentina završila na četvrtom mestu. Ono što je zanimljivo, odigrao je tek šest mečeva za prvi tim Rivera, odnosno samo 155 minuta u tri takmičenja, ali Građani nisu hteli više da čekaju da mu raste cena i uključe se drugi klubovi. Pratili su ga Benfika, Barselona, Inter i mnogi drugi, ali je Mančester siti bio najbrži i najkonkretniji.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso/Sportal.blic.rs/Miloš Simanović/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.