"DAJTE ANTONELU!" Mesi je voleo 'ŠKRTOG', ali otkako je pomenuo NJEGOVU ŽENU, ne može da priđe reprezentaciji...
Pao u nemilost: Papu Gomes pati jer više nije miljenik Lea Mesija, Foto: JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia

fatalni kiks

"DAJTE ANTONELU!" Mesi je voleo 'ŠKRTOG', ali otkako je pomenuo NJEGOVU ŽENU, ne može da priđe reprezentaciji...

Čak je posetio vidovnjaka kako bi mu pomogla da se vrati u tim prvaka sveta

Objavljeno: 08:57h

Alehandro 'Papu' Gomes (35) je bio jedan od omiljenih fudbalera reprezentacije Argentine, ali i argentinske javnosti, svojim harizmatičnim plesovima i šalama, stvarao je dobru atmosferu, kako predstavljajući svoju zemlju tako i svoje timove.

Vrhunac je bio osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru 2022, ali godinu dana nakon ovog podviga, Gomes poptuno odstranjen ne samo iz selekcije Lionela Skalonija već i od strane saigrača, a sve je počelo kad je pao u nemilost Lionela Mesija.

Iako je Papu Gomes nedavno suspendovan zbog dopinga, baš kada ga je angažovala Monca, čime se praktično stavila tačka na njegovu karijeru vrhunskog fudbalera, on se odavno više pojavljuje u tračevima medija, koji malo-pomalo daju sve više teorija o razlozima zbog kojih je odmah posle osvajanja Mundijala izbačen iz reprezentacije Argentine.

Papu Gomez, Fudbal, FK Monca
foto: STUDIO FOTOGRAFICO BUZZI SRL / imago sportfotodienst / Profimedia

Novinarka Paula Varela je prvo otkrila šta joj je izvor veoma blizak "Gaučosima" rekao o navodnoj Gomesovoj poseti vidovnjaku kako bi Đovani Lo Selso bio isključen iz tima a on ponovo pozvan u isti!

- Prvo što mi kažu je 'Papu je glupa osoba'. To ima veze sa činjenicom da je u jednom trenutku do reprezentacije došla glasina da je Papu radio veštičarenje. Kažu mi 'ne veruju svi u to, ali u ovoj reprezentaciji, među ovim mladim momcima koji imaju toliko zajedništva i koji imaju toliko kodeksa, za njih je to veoma važno' - rekla je novinarka, a preneo Diario Cronica.

- Onda, uz učešće svojih žena, počinju da otkrivaju i razotkrivaju nit koja ih vodi do žene, veštice. Sevilja je mesto gde Papu Gomes igra (igrao, prim.aut) i gde on stupa u kontakt sa tom ženom. Došli su do ove žene, a ona im je rekla: 'Papu je tražio od mene dve stvari. Jedna je glava ili mesto u timu Lo Selsa. Druga stvar koju je tražio od mene je da sklonim sve najbliže prijatelje Lea Mesija u reprezentaciji i da on ostane najvažniji prijatelj'.

Bilo nekad: Leo Mesi grli Papua Gomesa
Bilo nekad: Leo Mesi grli Papua Gomesafoto: JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia

Alehandro Gomes je i pre toga zavredeo ružan nadimak među saigračima u reprezentaciji.

- Skaloni je takođe izuzetno ogorčen ovom situacijom, nisu samo reprezentativci. I dodaju mi još jednu informaciju. Znate li kako su ga zvali drugovi iz razreda? Zvali su ga 'Škrti', jer svaki put kada bi otišli ​​da igraju tenis i morali da plate teren, on bi nestao. Svaki put kada bismo morali da platimo hranu, on bi nestao. I njegova supruga Linda je takođe isključena iz grupnog četa supruga igrača - ispričala je Varela.

U poslednjih nekoliko sati pojavila se još jedna verzija zašto je Papu Gomes izbačen iz reprezentacije Argentine, a koja uključuje Antonelu Mesi (devojačko Rokuco), suprugu Lionela Mesija.

- Ne znam tačno na kojoj utakmici, da li je bila Holandija (polufinale SP, prim.aut). Svi su srećni jer su prošli, svi u svlačionici počinju da pevaju kao ludi . I dodao: Šta kaže Alehandro el Papu? 'Dajte Antonelu!' - rekao je novinar Augusto Tartufoli.

Od tada više ništa nije bilo isto i Alehandro Papu Gomes je zauvek ostao van svoje velike ljubavi, reprezentacije Argentine.

Sveovo, naravno, ako je verovati medijima u Argentini. Njihove kolege iz Brazila su nedavno, iz pakosti zbog poraza od svetskog prvaka na svom terenu, plasirale lažnu priču da se Antonela razvodi od Lea zbog neverstva...

1 / 17 Foto: Printscreen/Instagram/antonelaroccuzzo

Bonus video:

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

(Espreso/cronica.com.ar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.