SVET BRUJI DA JE MESI PREVARIO SUPRUGU SA ZANOSNOM NOVINARKOM! A zapravo... (FOTO)
Antonela i Lionel Mesi na dodeli Zlatne lopte, Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

skandal ili pakost?

SVET BRUJI DA JE MESI PREVARIO SUPRUGU SA ZANOSNOM NOVINARKOM! A zapravo... (FOTO)

Leo i Antonela Mesi važe za jedan od omiljenih parova u Argentini, u braku su 15 godina i imaju troje dece

Objavljeno: 12:21h

Skandal potresa svetski fudbal. Lionel Mesi se našao na stubu srama jer je navodno prevario svoju suprugu Antonelu s kojom je u vezi od tinejdžerskih dana!

Brazilski mediji prenose da se njih dvoje se nalaze pred razvodom, a "Directo do Miolo" navodi da je po mnogima najbolji fudbaler svih vremena prevario svoju suprugu sa novinarkom koja prati fudbalsku reprezentaciju Argentine.

U pitanju je Sofija Martines, koja je do sada više puta na društvenim mrežama objavljivala fotografije i snimke sa Mesijem.

Da podsetimo, Leo i Antonela važe za jedan od omiljenih parova u Argentini, u braku su 15 godina i imaju troje dece, a gospođa Mesi važi za jednu od najlepših žena među fudbalerima, ikao se mnogo izmenila u odnosu na poletke njihove veze.

Antonelu Mesi su čitaoci Espresa izabrali za najlepšu suprugu fudbalera na Svetskom prvenstvu u Kataru.

1 / 17 Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.

Osim toga, činjenica da Antonela nije izašla na scenu sa decom da proslavi osvajanje Zlatne lopte njenog supruga takođe je privukla pažnju na internetu.

Ipak, s obzirom da je vest potekla iz Brazila, jasno je bilo da ne treba isključiti mogućnost da je u pitanju samo pakost nakon nedavnog krvavog derbija "Selesaa" i "Gaučosa" (0:1). I čini se da je baš to slučaj.

Dok svet bruji o tobožnjoj prevari Mesija, Leo je sa suprugom i decom otišao u Diznilend na Floridi, gde igra za Inter Majami.

Bonus video:

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.