"NE PLANIRAM IKOG DA ODMARAM ZBOG DERBIJA!" Bahar spomenuo i Lalatovića, pohvalio i jednog mladog asa (FOTO)
Barak Bahar na treningu Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

GOSTOVANJE U SUBOTICI

"NE PLANIRAM IKOG DA ODMARAM ZBOG DERBIJA!" Bahar spomenuo i Lalatovića, pohvalio i jednog mladog asa (FOTO)

Moramo da budemo fokusirani i da se "prebacimo" sa Lige šampiona na Superligu, rekao je Izraelac između ostalog

Objavljeno:

Barak Bahar, trener Crvene zvezde izneo je očekivanja pred gostovanje Spartaku u Subotici u subotu od 16 časova u 19. kolu Superlige Srbije.

- Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se "prebacimo" sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako - počeo je Bahar.

Osvrnuo se i na to da je strateg "plavih golubova" Nenad Lalatović, nekadašnji šef stručnog štaba i kapiten crveno-belih.

- Lalatović dobro poznaje Zvezdu. Tu je već nekoliko utakmica i siguran sam da ima veliku motivaciju. Mi smo svakako spremni za težak meč - kaže Bahar.

Nenad Lalatović kao trener Crvene zvezde
Nenad Lalatović kao trener Crvene zvezdefoto: Saša Pavlić Koky

Teška utakmica protiv Mančester sitija je iza izabranika Izraelca.

- Teško je igrati protiv najboljeg tima na svetu, pogotovo se braniti protiv igrača Mančester sitija. Ne kažem da su ovde igrači loši, ali je drugačije. U sledećoj utakmici ćemo sigurno pokazati bolju defanzivu - rekao je Bahar.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Mančester sitija
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Mančester sitijafoto: Starsport

Pun hvale je za mladog Nedeljkovića.

- Srećan sam zbog Koste, dobro igra i hrabar je. Mlad je, a igra na velikoj sceni. Već se ustalio u tim, ali pred njim je još mnogo rada i prostora za napredak. Siguran sam da ako bude nastavio u ovom maniru, da će biti igrač za najbolje evropske lige - istakao je Bahar.

Kosta Nedeljković na utakmici Crvene zvezde i Mančester sitija
Kosta Nedeljković na utakmici Crvene zvezde i Mančester sitijafoto: Starsport©

Nema kalkulacija pred Spartak, uprkos tome što je u u sredu 171. večiti derbi.

- Hoćemo da pobedimo Spartak, i ne planiram ikog da odmaram zbog derbija. Obe utakmice nam nose tri boda, a Spartak je prioritet. Želim najbolje igrače za ove dve utakmice - jasan je Bahar.

Govorio je i o aplauzima pune Marakane posle meča sa "građanima."

- Naši navijači znaju da cene odnos, trud i dobar fudbal. Uprkos porazu od Mančester sitija, dali smo sve od sebe i igrali protiv sjajnog tima, a oni su to znali da nagrade aplauzima. Bili smo hrabri, kreirali šanse i mislim da smo zaslužili barem bod. Znaju navijači to, i siguran sam da će ih biti u velikom broju, kako u Subotici, tako i na derbiju - zaključio je Bahar.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.