GUDELJ VERUJE U EKIPU: "Imamo šansu, cilj nam je osmina finala!"
Gudelj je trenutno član Sevlije, Foto: Starsport

samopouzdanje

GUDELJ VERUJE U EKIPU: "Imamo šansu, cilj nam je osmina finala!"

Defanzivac Sevilje naglavaša da grupa nije laka, ali...

Objavljeno:

Nemanja Gudelj, srpski reprezentativac, izjavio je da je glavni cilj "A" nacionalnog tima Srbije plasman u osminu finala na narednom Evropskom prvenstvu.

Grupu "Orlova" čine Engleska, Danska i Slovenija, svi označeni kao snažni protivnici.

Ipak, Gudelj izražava optimizam i veruje da, uprkos izazovnoj grupi, Srbija ima potencijal da se plasira u nokaut fazu takmičenja.

"Zadovoljan sam grupom, dostojnom kvaliteta i renomea naše reprezentacije. Dobro i jako društvo zahtevaće od nas i više od maksimuma u svakoj utakmici. Opisno i jasnije – da budemo na nivou 110 odsto“, rekao je Gudelj u razgovoru za "Sportklub" i dodao:

"Verujem da ćemo i biti na očekivanom nivou, 110, na svakoj utakmici. Imaćemo onda dobru šansu da realizujemo i naredni cilj, izlazak iz grupe i plasman u osminu finala."

Govorio je i o rivalima.

"Nema lakih protivnika… Engleska je danas jedan od najjačih timova u Evropi. Danska godinama dokazuje da je ozbiljna, organizovana i disciplinovana ekipa. Slovenija, takođe. Igrali smo sa Dancima i Slovencima poslednjih godina, odlično se poznajemo“, zaključio je Gudelj.

Prvi meč, poznato je od juče, Stojkovićev tim igra sa favorizovanim Englezima u Gelzenkirhenu 16. juna, a sada se tačno zna i u koliko sati.

Srbija će meč sa Slovencima četiri dana kasnije igrati od 15 sati dok će se svi mečevi grupe u poslednjem kolu igrati, po običaju, u istom terminu.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.