FSS OBJASNIO: Evo kako navijači mogu do ulaznica za Evropsko prvenstvo u fudbalu!
Navijači Srbije, Foto: EPA/Neil Hall

poznata procedura

FSS OBJASNIO: Evo kako navijači mogu do ulaznica za Evropsko prvenstvo u fudbalu!

Sve je postalo digitalno

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je u subotu dobila rivale u grupnoj fazi Evropskog prvenstva 2024. u Nemačkoj, danas su objavljeni i tačni termini svih utakmica "Orlova", a kako navijači mogu do karata?

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija će najpre igrati protiv Engleske u Gelzenkirhenu pa protiv Slovenije i Danske u Minhenu.

Fudbalski savez Srbije se oglasio povodom ulaznica za utakmice reprezentacije koje će moći da se nabave samo posredstvom UEFA-e.

"Distribucija karata biće isključivo u elektronskom formatu i vršiće se preko aplikacije UEFA tickets koju će svaki nosilac morati da instalira. Registracija i apliciranje za ulaznice počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra i to je rok koji mora da se ispoštuje. Ko u tom terminu ne aplicira, najverovatnije neće moći da naknadno nabavi kartu", navodi se u saopštenju FSS.

Objašnjeno je i da će UEFA u januaru poslati mejlove sa detaljima za plaćanje posle kojih stiže potvrda o plaćanju, dok će ulaznice biti distribuirane u maju/junu naredne godine.

Svaki kupac biće obavešten putem elektornske pošte oko preuzimanja aplikacije i preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše četiri ulaznice.

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.